-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus teismas nuteisė vyrą dėl prostitucijos organizavimo Jungtinėje Karalystėje

Antradienį Vilniaus miesto apylinkės teismas laisvės atėmimo bausme su atidėjimu nuteisė prostitucijos organizavimu Birmingeme kaltintą vyrą.
Amnesty International akcija
Amnesty International akcija / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė teismas, 1972 metais gimęs J.A. nubaustas metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimu, bausmę atidedant pusantrų metų ir įpareigojant nuteistąjį pradėti ar tęsti darbą.

J.A. kaltintas, kad nuo 2009 metų kovo iki 2011 metų rugsėjo organizavo ir vadovavo prostitucijai ir pelnėsi iš kitų asmenų prostitucijos Birmingemo mieste.

Veikiant bendrininkų grupuotėje per internetines pažinčių svetaines ir kitais būdais būdavo surandamos merginos ir, joms sutikus, organizuotas jų išvykimas į Birmingemą bei jų apgyvendinimas. Taip pat vykdytas centralizuotas klientų skambučių priėmimas, užsakymų paskirstymas ir pinigų rinkimas bei pasidalinimas.

Kaltinamasis teisme visiškai prisipažino dėl nusikalstamos veikos padarymo. Anksčiau kaltinamasis teistas nebuvo, byloje jo atsakomybę sunkinančių aplinkybių nenustatyta. J.A. Jungtinėje Karalystėje turi darbą ir šeimą, todėl teismas mano, jog bausmės tikslai bus pasiekti be realaus bausmės atlikimo.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius