Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje degė inkasatorių automobilis (nuotraukos, video, papildyta 18.07 val.)

Vilniuje antradienio popietę sudegė privačios saugos tarnybos inkasatorių automobilis.
Vilniuje sudegė inkasatorių automobilis.
Vilniuje sudegė inkasatorių automobilis. / 15min skaitytojos Virginijos V. nuotr.

Pirminiais duomenimis, šiek tiek po 14 val. pačiame sostinės centre, Tilto g., užsidegė saugos tarnybos G4S inkasatorių automobilis Mersedes-Benz.

Vėliau inkasatoriai kolegoms pasakojo, kad jiems važiuojant Tilto g. pradėjo rūkti dūmai, apsaugininkams iššokus iš automobilio, pliūptelėjo liepsna.

Išdegė beveik visas automobilio salonas. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Gaisrą užgesino ugniagesiai, tuo tarpu patys inkasatoriai iš sudegusio automobilio į kitą bendrovės mašiną skubiai krovė metalines dėžutes su pinigais.

VIDEO: Degė G4S inkasatorių automobilis

Gaisro priežastis kol kas nežinoma, nuostoliai tikslinami. Preliminariais duomenimis, automobiliu vežti pinigai nesudegė.

Papildyta 18.07 val.: Trečiadienio popietę buvo išplatintas bendrovės G4S pranešimas dėl įvykio Tilto g.

„Kilusio gaisro metu automobilyje buvę grynieji pinigai, kurių didžioji dalis buvo specialiose metalinėse dėžėse ir papildomai apsaugotoje automobilio dalyje, liko nepažeisti bei saugiai perkelti į kitą įmonės inkasacinį automobilį. UAB G4S Lietuva inkasacinė ir grynųjų pinigų veikla yra apdrausta 23,4 milijonų litų sumai kiekvienam draudiminiam įvykiui“, - rašoma pranešime spaudai.

„Tai, be abejo, yra labai nemalonus įvykis, tačiau svarbiausia, kad niekas nenukentėjo. Apgailestauju dėl šio įvykio ir aplinkiniams galėjusių kilti nepatogumų“,- įvykį komentavo „G4S Lietuva“ generalinis direktorius Saulius Vincentas Tulevičius.

Pirminiais duomenimis automobilis užsiliepsnojo savaime, šio incidento priežastis aiškinasi įmonės sudaryta speciali tyrimo grupė.

UAB „G4S Lietuva“- didžiausia saugos tarnyba Lietuvoje (iki 2007 metų gruodžio 22d. UAB „G4S Lietuva“ buvo žinoma kaip UAB „Falck Security“).  Įmonėje dirba 2 tūkst. 200 darbuotojų.

Tapote įvykio liudininku? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais skaitytojais. Siųskite įvykio medžiagą adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius