-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje kaukėti plėšikai pirmadienį panaudojo ginklą ir pagrobė juvelyrinių dirbinių (nuotraukos, papildyta 16.53 val.)

Suįžūlėję Vilniaus nusikaltėliai pirmadienį vidury baltos dienos panaudojo ginklą ir pagrobė kol kas nenustatytą kiekį juvelyrinių dirbinių.
Policija nusikaltimo vietoje
Policija nusikaltimo vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie 15.20 val. į Šopeno g. esančią juvelyrinių dirbinių parduotuvę-lombardą įsiveržė du kaukėti vyriškiai. Vienas iš užpuolikų daug nelaukdamas šovė į vitriną, kurioje buvo sudėta įvairių papuošalų.

Vitrina subyrėjo, nusikaltėliai čiupo iš jos pabirusius juvelyrinius dirbinius ir spruko lauk.

Pirminiais duomenimis, žmonės per incidentą nenukentėjo. Kol kas nežinoma, kiek ir kokių juvelyrinių dirbinių pagrobė nusikaltėliai. Patirti nuostoliai irgi dar skaičiuojami.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Papildyta 16.53 val.: Vilniaus policija, tik gavusi pranešimą apie nusikaltimą, į įvykio vietą nusiuntė patrulius. Tačiau jie nusikaltėlių neberado.

Plėšikų policija bandė ieškoti ir su tarnybiniu šunimi. Paaiškėjo, kad plėšikai spruko kiemais, ropštėsi per tvoras. Sekdamas nusikaltėlių pėdsakais, policijos šuo netoliese esančioje vaikų darželio teritorijoje aptiko kai kuriuos pamestus aukso dirbinius.

Sprukdami plėšikai pametė kelias auksines grandinėles, kryželį, kelis pakabukus.

Policijos manymu, nusikaltėliai plėšimui buvo gerai pasiruošę. Ruošdamiesi atsitraukimui kiemais, jie net atrakino vartus, kurie paprastai būna užrakinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius