-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje „Malibu“ klubo apsaugininkas peršovė vaikiną

Šeštadienio paryčiais kilus konfliktui sostinės Žirmūnų mikrorajone, prie naktinio klubo „Malibu“, apsaugininkui teko panaudoti kovinį ginklą.
Ginklas
Ginklas / Photos.com

Konfliktas prie pastato Žirmūnų gatvėje 139A, kur įsikūręs naktinis klubas „Malibu“, įsiplieskė paryčiais, prieš 7 val. ryto.

Incidento įkarštyje koviniu ginklu peršautas jaunuolis atsidūrė ligoninėje.

Policijai pranešta, kad minėtu adresu kilo susirėmimas tarp saugos tarnybos darbuotojų ir kitų asmenų.

15min.lt žiniomis, apsaugininkai įsikišo į konfliktą, kurio metu santykius aiškinosi dvi jaunuolių grupės. Teigiama, kad vaikinai šaudė vieni į kitus dujiniais pistoletais.

Susišaudymo prie klubo abejingai stebėti apsaugininkai nesiruošė, todėl vienas jų panaudojo kovinį 9 mm kalibro pistoletą „Sig Sauer“.

Ne itin greitai atvykęs greitosios medicinos pagalbos ekipažas nukentėjusįjį Artūrą S. nuvežė į ligoninę. Medikai nustatė, kad vaikinui peršauta dešinė koja.

Sostinės 1-ojo policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio, kurį kol kas vertina kaip chuliganizmą, pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pareigūnai nustatė, kad ginklą panaudojęs apsaugininkas konflikto metu buvo blaivus. Pistoletas iš jo kol kas paimtas. Nieko iš incidento dalyvių policija nesulaikė.

Beje, šeštadienį 15min.lt sulaukė portalo skaitytojos Daivos N. laiškelio. Konflikto Žirmūnų gatvėje padarinius mačiusi vilnietė piktinosi, jog specialiosios tarnybos vangiai reagavo į šiuos įvykius.

„Vaikinas gal pusę valandos gulėjo ant asfalto. Greitoji atvažiavo gal po pusės valandos. O policija irgi neskubėjo. Mokam mokesčius, policija ir medikai gauna atlyginimus, bet dirba tai atsiprašau... Išleidžia mamos vaikus į klubus, ar jaunimas pats eina, o grįžti gali invalidais, o dar blogiau – karste“, – svarsto Daiva.

Tačiau 15min.lt kalbinti greitosios pagalbos ir policijos atstovai prasitarė, kad tokio naktinio darbymečio Vilniuje jau seniai nebuvo.

Užfiksuotas net 41 įvykis, į kurį teko skubėti specialiųjų tarnybų darbuotojams.

Šeštadienio naktis sostinėje buvo itin triukšminga, viešose vietose šlitinėjo daug neblaivių asmenų, dalis jų buvo agresyviai nusiteikę, kilo daug muštynių, medikai vos spėjo teikti pagalbą sužeistiesiems.

Kaip jau rašė 15min.lt, praėjusią naktį mieste šurmuliavo klubinėtojų šventė „Green Night“. Formaliai Žirmūnuose esantis klubas, prie kurio aidėjo šūviai, šioje šventėje nedalyvavo.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Green Night akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./„Green Night“ akimirka. Tačiau praėjusios nakties šėlionės linksmai baigėsi ne visiems, o medikai ir policininkai tikrai neturėjo kada švęsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius