-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje nuo kelio nustumtas „Volvo“ pakibo ant atitvaro, ieškomas kaltininkas

Trečiadienio rytą Vilniuje dėl atlydžio buvo slidūs ne tik šaligatviai, bet ir gatvės, todėl neišvengta automobilių susidūrimų. Geležinio Vilko gatvėje šalia Vingio parko automobilis „Volvo“ pakibo ant atitvaro. Jo vairuotojas teigia, kad buvo nustumtas nuo kelio ir ieško kaltininko.
VOLVO
Avarijos vietoje / 15min skaitytojo nuotr.

Eismo įvykis įvyko maždaug 10.30 val. Automobilis „Volvo“ važiuodamas Geležinio Vilko gatve link centro neišsilaikė savo juostoje, užvažiavo ant atitvaro ir pakibo ant jo. 

„Vovo“ vairuotojas kreipėsi pagalbos į 15min prašydamas surasti, kaltininką, kuris neva jį nustūmė nuo kelio ir pabėgo iš įvykio vietos. Apgadinto „Volvo“ vairuotojas prašo pagalbos surasti baltą automobilį „Toyota Avensis“, valstybinis numeris HOU 656.

Lietuvos kelių policijos tarnybos ir Vilniaus apskrities policijos jungtinės pajėgos ieško iš įvykio vietos pasišalinusio „Toyota Avensis“ vairuotojo. „Tik laiko klausimas, kada surasime įtariamą avarijos kaltininką“, – sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius