-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikyti narkotikų platintojai (nuotraukos)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai, pasinaudoję turima operatyvine informacija, policinių priemonių metu sulaikė narkotikų platinimu įtariamus asmenis.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus policijos nuotr.

Kai pirmadienį pranešė Vilniaus policija, šių metų vasario 4 d. apie 20 val. Vilniaus aps.krities VPK NTV NKS pareigūnai, Žirmūnų mikrorajone, prie vienos mokyklos, sulaikė du įtariamuosius - L.Ž. (gim. 1978 m) ir A.A. (gim. 1985 m.). Atlikus asmenų apžiūras pas L.Ž. rasti trys polietileniniai maišeliai, o pas A.A. - vienas polietileninis maišelis, kaip įtariama, su amfetaminu.

Dirbant karštais pėdsakais buvo išaiškinti ir asmenys, išplatinę L.Ž. ir A.A., kaip įtariama, psichotropinę medžiagą. Atlikus eilę operatyvinių priemonių, tą pačią dieną apie 21 val. Stepono Batoro g. buvo sulaikytas automobilis BMW, kuriuo važiavo keturi asmenys: D.S. (gim. 1987 m), kuriam priklauso automobilis, P.Š. (gim. 1989 m.), P.Š. (gim. 1987 m.) ir A.Z. (gim. 1987 m.).

Automobilio stoglangyje įrengtoje slėptuvėje pareigūnai rado apie 10 gramų augalinės kilmės medžiagos, įtariama, kanapių ir jų dalių. Asmens kratos metu pas A.Z. rasta apie 10 gramų, kaip įtariama, amfetamino ir apie 10 gramų, kaip įtariama, kanapių.

Tęsiant darbą buvo atliktos kelios gyvenamųjų patalpų kratos. Žygio gatvėje esančiame bute, priklausančiame D.S., rasta ir paimta apie 100 gramų, kaip įtariama, psichotropinės medžiagos - amfetamino ir apie 100 gramų, kaip įtariama, narkotinės medžiagos – kanapių ir jų dalių. Antakalnio gatvėje, A.Z. bute, aptikta apie 40 gramų, kaip įtariama, amfetamino.

Dėl minėto fakto Vilniaus apskrities VPK NTV NKS pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. požymius (Neteisėtas disponavimas narkotine medžiaga, turint tikslą ją parduoti ar kitaip platinti).

Keturi sulaikytieji uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius