-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sunkvežimis vėl kliudė statomo viaduko konstrukcijas ir jas apgadino (nuotraukos, video)

Vilniuje, po statomu viaduku Oslo gatvėje, vėl netilpo sunkvežimis su kroviniu. Sunkvežimis kliudė viaduko konstrukcijas ir jas apgadino.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas įvyko apie 10.59 val. Po statomu viaduku Oslo gatvėje važiuodamas sunkvežimis su kroviniu kliudė viršutines statybinių konstrukcijų sijas ir jas pajudino iš vietos. Viaduko statybose dirbantys darbininkai nusprendė, kad apgadintas konstrukcijas sutvarkyti be sunkiosios technikos nepavyks. Todėl į statybvietę buvo iškviestas kranas.

Kol buvo tvarkomos apgadintos viaduko konstrukcijos, eismą įvykio vietoje reguliavo policijos pareigūnai. Policininkai teigia, kad prieš įvažiuojant į statomo viaduko teritoriją stovi ženklas, įspėjantis, kokio aukščio automobiliai gali važiuoti pro šią vietą. Nepaisant to, kas kelias savaites statybvietes konstrukcijas kliudo krovininiai automobiliai.

VIDEO: Sunkvežimis apgadino statomo viaduko konstrukcijas

Prieš kelis mėnesius vieno krovininio automobilio vairuotojas, Lenkijos pilietis ne tik apgadino statomą viaduką, bet ir nepasivargino į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnų. Jį patruliai sustabdė Vievyje ir grąžino į Vilnių. Lenkas buvo nubaustas už pasišalinimą iš įvykio vietos.

Penktadienį viaduko konstrukcijas apgadinęs sunkvežimis iš įvykio vietos nenuvažiavo. Jis geroms porai valandų buvo paliktas vietoje, kurioje kliudė viaduką, kad sulaikytų krintančią siją, jei ši netyčia nuslystų iš savo vietos tvarkant.

Vilniaus policijos pareigūnai šį įvykį įformino kaip techninę avariją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius