Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 14 /15:16

Vilniuje susidūrė „Audi“ ir motociklas, motociklininkas išvežtas į ligoninę, trečiadienį nukentėjo ir daugiau dviračio transporto priemonių vairuotojų

Vilniaus policijai trečiadienio rytą pranešta apie avariją, per kurią nukentėjo motociklininkas. Avarijų, į kurias pateko dviračių transporto priemonių vairuotojai, Vilniaus apskrities policija trečiadienį užregistravo ir daugiau.
Avarijos vietoje Vilniuje, Kalvarijų g.
Avarijos vietoje Vilniuje, Kalvarijų g. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie 9.50 val. sostinės pareigūnai buvo informuoti, kad Kalvarijų g. ir H.Manto g. sankryžoje susidūrė automobilis „Audi“ ir motociklas.

Pranešta, kad per susidūrimą nukentėjo 28 metų motociklininkas.

Į įvykio vietą išskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai.

Motociklininkas išvežtas į ligoninę, o policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko tuo metu, kai Kalvarijų g. važiavusio automobilio „Audi“ vairuotojas sukdamas į kairę, į H.Manto g., nepraleido jam priešais tiesiai važiavusio motociklininko.

Motociklas rėžėsi į „Audi“ šoną.

Dėl avarijos kuriam laikui sutriko troleibusų eismas. Kol policija formino įvykio aplinkybes, Baltupių link važiuojantys troleibusai stovėjo.

Apdaužytos dvi mašinos ir motociklas

Vilniaus policija trečiadienį avarijų, į kurias pateko dviračių transporto priemonių vairuotojai, užregistravo ir daugiau. Apie 9.04 val. gautas pranešimas, kad Kareivių g. ir Verkių g. sankryžoje buvo partrenktas motociklininkas.

Greitosios pagalbos medikai motociklininkui pagalbą suteikė įvykio vietoje, į ligoninę jo nevežė.

Paaiškėjo, kad laiku automobilio „Audi A6 Avant“ sustabdyti nespėjęs alytiškis L.S. (gim. 1992 m.) trenkėsi į priekyje sustojusį motociklą „Yamaha“, kurį vairavo L.J. (gim. 1957 m.). Šis nuo smūgio dar trenkėsi į priekyje stovėjusį automobilį „Subaru“, kurį vairavo J.M. (gimusi 1981 m.).

Per incidentą buvo apgadintos trys transporto priemonės.

Nukentėjo girtas mopedo vairuotojas

Apie 9.33 val. gautas pranešimas, kad Šalčininkų r., Gerviškių kaime, automobilis „Toyota“ partrenkė mopedu važiavusį vaikiną. Į įvykio vietą iškviesti greitosios pagalbos medikai.

Paaiškėjo, kad automobilį „Toyota“ vairavusi blaivi A.K. (gimusi 1981 m.) partrenkė staiga iš šalutinio kelio į pagrindinį išvažiavusį mopedą, kurį vairavo S.V. (gim. 1966 m.). Vėliau jam nustatytas 1,01 prom. girtumas.

Vyras buvo nuvežtas į ligoninę. Suteikus pagalbą, jis paleistas namo.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nukrito dviratininkas

Apie 9.54 val. gautas pranešimas, kad Vilniaus r., Siužionių kaime prie parduotuvės pats nukrito dviratininkas. Policijai pranešta, kad dviratininkas susižalojo ir nesikelia.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai, dviratininko nerado. Liudininkai sakė, kad vyras šiek tiek pagulėjo, o vėliau atsikėlė ir nuvažiavo. Įtariama, kad jį galėjo būti ištikęs epilepsijos priepuolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius