-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje transporto žiede prie „Iki. Minskas“ parduotuvės vertėsi mikroautobusas

Sostinės Šeimyniškių gatvės pradžioje – eismo įvykis, kurio metu žmonės, pirminiais duomenimis, rimčiau nesužaloti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Aleksando nuotr.

Avarija Vilniuje, ties išvažiavimu iš žiedo į Šeimyniškių gatvę, įvyko trečiadienį maždaug 11.30 val.

Apie įvykį redakciją informavo jos liudininkai, užfiksavę padarinius.

Teigiama, kad krovininis mikroautobusas „Ford“ su niekuo nesusidūrė, o tik vertėsi gana staigiame posūkyje. Tiesa, kažkuriuo metu „fordas“ dar trinktelėjo į gatvės apšvietimo stulpą ir nudaužė žibintą.

Po avarijos jo vairuotojas liko viduje, tačiau netrukus išsiropštė, nesulaukęs ugniagesių gelbėtojų atvykimo. Užsigavusį jauną vyrą netrukus apžiūrėjo į avarijos vietą atvykęs greitosios pagalbos ekipažas.

„Susisiekimo paslaugos“ savo keleivius per socialinio tinklo „Facebook“ profilį buvo informavusios, kad dėl šio eismo įvykio Šeimyniškių g. link Konstitucijos pr. laikinai nevažiavo 9, 19 maršrutų troleibusai ir 4G maršrutų autobusai. Autobusai ir troleibusai buvo nukreipiami per Žirmūnų tiltą ir Žvėryną.

Praėjus valandai po šio eismo įvykio, įmonės „Grinda“ brigada dar tvarkė avarijos padarinius, šlavė ir valė asfaltą. Spūsties įvykio vietoje nebuvo, nes viena eismo juosta važiuojantiems iš žiedo į Šeimyniškių g. visą laiką buvo laisva.

Po vidurdienio Bendrasis pagalbos centras (BPC) susizgribo pranešti, kad dar viena avarija, dėl kurios sostinėje buvo užgautas žmogus ir trikdytas eismas, buvo įvykusi šiandien 11.09 val.

Bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad Kalvarijų gatvėje priešais „Technopolį“ susidūrė automobiliai „Ford“, VW ir „Citroen“.

Įvykio metu nukentėjo maždaug 50 metų amžiaus vyras. Informacija apie įvykį buvo perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatu.

BPC duomenimis, nukentėjęs vyriškis didesnių sužalojimų nepatyrė, pagalba jam buvo suteikta įvykio vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius