Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 26 /18:12

Avarijos Šeškinės kalne Vilniuje: BMW taranuotas motociklas sudegė, o „Opel“ nubloškė 17-metę nuo motorolerio

Vilniuje ant Šeškinės kalno užsidegė BMW nublokštas motociklas. Pravažiuodamas pro šalį gaisrą užfiksavo 15min.lt skaitytojas. Įvykio vietoje buvo policija ir ugniagesiai gelbėtojai. Tuo tarpu greitosios pagalbos tuo pat metu prireikė maždaug už 75 metrų, kur „Opel“ partrenkė motoroleriu važiavusią nepilnametę.
Vilniuje užsidegė motociklas.
Vilniuje užsidegė motociklas. / 15min.lt skaitytojo Romualdo nuotr.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad vienu metu sostinės Ukmergės gatvėje ant Šeškinės kalno apie 17.30-17.35 val. įvyko du incidentai.

Vienoje vietoje stovi avariją patyręs automobilis BMW ir guli sudegęs motociklas. Per nedidelį atstumą matyti kitas lengvasis automobilis ir keli gulintys motoroleriai. Vienas – nukentėjusiosios, kitas – greičiausiai jos bičiulio.

Pastarasis incidentas įvyko, kai išsigandusi kito besirikiuojančio automobilio „Opel Astra“ vairuotoja bandė pasitraukti į A juostą. Tuomet ji kliudė motorolerį, kurį vairavo mergina. Ji išgabenta į ligoninę. Pirminiais duomenimis, 17-metė itin rimtų traumų nepatyrė, tik susimušė ir apsibrozdino.

Automobilį BMW vairavo moteris. Nukentėjęs motociklininkas – maždaug 25-erių vyras. Jis dėvėjo apsauginį kombinezoną, todėl rimtesnių sužalojimų nepatyrė. Ant motociklininko rankos matėsi keli nubrozdinimai.

Tačiau vaikinas atsisakė medikų pagalbos.

Nukentėjusysis 15min.lt sakė po smūgio „skridęs“ keliolika metrų.

 „Aš ką tik vos likau gyvas!“, – šaukė nukentėjusysis, pykdamas dėl prašymo papasakoti laimingai pasibaigusio eismo įvykio aplinkybes.

VIDEO: Vilniuje po susidūrimo su BMW sudegė motociklas

Įvykio vietoje Ukmergės gatvėje susidarė spūstys abiem kryptimis. Iš miesto centro judantis srautas, kuris vakarinio piko metu įprastai yra nemažas, šįkart buvo dar lėtesnis, nes vairuotojams buvo smalsu pristabdyti ir pažiūrėti, kas atsitiko.

Iš lėto judėjo transportas ir miesto centro link, spūstys buvo susidariusios nuo Šeškinės kalno viršaus.

Dėkojame skaitytojui už atsiųstą informaciją ir nuotraukas.

Informacija bus patikslinta ir papildyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius