-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – vagysčių iš parduotuvių protrūkis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai, dirbdami pagal tikslinę policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardinimo Vilniaus mieste, išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus.
Spyna
Spyna / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šių neuniformuotų pareigūnų pagrindinės darbo vietos – viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių masinio susibūrimo vietos sostinėje. Pastaruoju metu Vilniaus mieste padaugėjo vagysčių iš parduotuvių padaromų dienos metu, todėl buvo sustiprintas ir kryptingai organizuotas šio Poskyrio pareigūnų darbas tokių nusikaltimų išaiškinimui ir užkardymui.

Balandžio 15 d.  16.15 val. Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai su įkalčiais sulaikė I. O. (gimusią 1985 m.) ir  A. L. (gimusį 1984 m.), kurie Verkių gatvėje esančiame prekybos centre „Parkas Outlet“, apatinio trikotažo parduotuvėje, pavogė 5 vnt.  liemenėlių, kurių vertė 281.50 Lt.. Parduotuvėje vaikinas liemenėles įdėjo  į juodos spalvos krepšį,  o mergina tuo metu  pridengė krepšį, kad nematytų  pardavėjos. Vėliau abu bandė pasišalinti iš parduotuvės, kur ir buvo sulaikyti.

 Pas įtariamuosius rastas specialiai vagystėms paruoštas krepšys su viduje įdėta folija. Abu pristatyti į policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 18.15 val. buvo sulaikyta O. D., gim. 1992 m., kuri užėjusi į prekybos centre „Europa“ esančią parduotuvę „Seppal“, niekam nematant,  į krepšį įsidėjo prekių ir praėjo nesumokėjus pro kasas, kur ir buvo sulaikyta. Ši, jau ne pirmą kartą sulaikoma, pilietė su savimi taip pat turėjo specialiai vagystėms paruoštą krepšį su viduje krepšio sieneles dengiančia folija. Nustatyta, kad tokiu būdu iš parduotuvės ji pavogė marškinėlius  ir striukę, kurių bendra vertė 324.90 Lt. Sulaikytoji pristatyta į policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai įtaria, kad šie piliečiai yra padarę ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl  nukentėjusius nuo šių asmenų ar turinčius kitokios informacijos apie jų nusikalstamą veiklą prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą  telefonais Vilniuje (8 5)271 6053, (8 5) 271 6132 arba (8 5)271 6007.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius