Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Visagino ir Ignalinos gyventojai šeimininkavo vilniečių garažuose

Sostinėje įkliuvo du atvykėliai ilgapirščiai, įtariami vagystėmis iš garažų Justiniškėse.
Garažas, kuriame buvo įkurta fiktyvi įmonė
Asociatyvinė iliustracija / FNTT nuotr.

Nuo 2013 m. birželio mėnesio pradžios Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje, dažniausiai Justiniškėse, pastebimai padaugėjo vagysčių iš požeminių ir metalinių daugelio atitvarų garažų. Po ilgo ir kruopštaus tyrimo buvo nustatyti du šiais nusikaltimais įtariami asmenys: E.I., gim. 1979 m., gyvenantis Ignalinos m. ir V.C., gim. 1974 m., Visagino m. gyventojas.

Jie vykdė panašaus pobūdžio nusikaltimus vykdė ne tik Justiniškėse, bet ir kitų rajonų ir apskričių teritorijose, pasakojama Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Dėl V.C. nusikaltimų yra įsiteisėjęs Vilniaus miesto apylinkės teismo nuosprendis, todėl pastarasis nuo š.m. gegužės mėnesio buvo paieškomas. Šiuo metu įtariamieji yra suimti, dėl jų padarytų nusikaltimų atliekamas tęsiamas ikiteisminis tyrimas. Atliekant šį tyrimą nustatyti ir kiti galimi vagysčių iš garažų atvejai, tačiau, deja, nėra gauta nukentėjusiųjų asmenų skundų ar pareiškimų.

Asmenims, kurių garažai buvo apvogti nuo š.m. birželio mėn. pradžios, siūloma kreiptis į Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą tel.: (8 5) 271 6502, (8 5) 271 6521.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius