-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 10

Orai.lt: bus šilta, bet vėl sulauksime lietaus

Trečiadienį Lietuvos orus lems nedidelis ciklonas, todėl diena bus gana debesuota, daug kur nulis trumpi lietūs. Intensyviau lis rytinėje šalies pusėje ir pajūrio ruože. Kur ne kur gali ir perkūnija nugriaudėti. Vėjas besikeičiančios krypties, 4–9 m/s. Iš šiaurės vakarų atkeliavus šiek tiek vėsesnei oro masei, termometrai dieną daugiausia rodys 18–20 laipsnių šilumos.
Vilniaus centrą užliejo lietus
Vilniaus centrą užliejo lietus / Karolinos Pansevič nuotr.

Ketvirtadienį ciklonas silps, slėgis kils, dangus bus šviesesnis. Naktį dar sodriau palis rytinėje šalies pusėje, o dieną trumpalaikiai negausūs lietūs prognozuojami tik kur ne kur. Naktį ir rytą drėgnesnėse vietovėse formuosis rūkas. Vėjas bus silpnas. Iš pietinių platumų vėl plūstelės šiluma, tad naktį oras neatvės žemiau 9–14 laipsnių, o dieną  temperatūra kils iki 18–23 laipsnių. 

Penktadienį mūsų orus lems tolimo anticiklono vakarinis pakraštys. Žymesnio lietaus nenumatoma, bet naktį ir rytą vietomis matomumą sunkins rūkas. Vėjas išliks silpnas. Temperatūra naktį tenukris iki 10–15 laipsnių, o dieną palepins 19–24 laipsnių šiluma. 

Savaitgalį lietaus tikimybė vėl bus didesnė, tačiau išliks šilta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius