-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 19

Orai.lt: orai pamažu šyla

Lietuvos orus lemia nestiprus aukštesnio slėgio laukas, naktimis giedrėja, dienomis kyla palyginti neaukšti, bet gana tankūs kamuoliniai debesys.
Pavasario spalvos
Pavasario spalvos / Alfredo Pliadžio nuotr.

Šiandien, ketvirtadienį, įdienojus danguje taip pat būriuosis debesų kamuoliai, bet tik kur ne kur gali trumpai nukapsėti negausus lietus, kuris daugiau tikėtinas šiauriniuose rajonuose. Vėjas pūs švelniai iš vakarų, pietvakarių. Temperatūra jau pasieks 15–19 laipsnių šilumos.

Ir toliau orai labai pamažu šiltės. Penktadienį per Lietuvą vis dar drieksis aukštesnio slėgio sąsmauka. Naktį debesys išretės, lietaus nesitikima. Dieną danguje pasklis gausesni debesų kamuoliai, bet gausiau lyti neturėtų. Vėjas naktį nuščius, bet ir dieną pūs silpnai, daugiausia iš šiaurės vakarų. Temperatūra naktį numatoma tarp 3–8 laipsnių, pajūryje apie 9–10 laipsnių, vietomis dirvos paviršiuje vis dar gali būti nestipri šalna, dieną temperatūra numatoma nuo 15 iki 20 laipsnių šilumos.

Šeštadienio dieną, po mažai debesuotos nakties, jau daug kur gali prireikti skėčių, per rytinius bei Vidurio Lietuvos rajonus praslinks trumpi lietūs. Temperatūra naktį numatoma nuo 3 iki 8 laipsnių, dieną kils iki 17–21 laipsnio šilumos.

Sekmadienį lietaus jau nenumatoma. Diena bus gražiai saulėta. Temperatūra naktį numatoma nuo 5 iki 10 laipsnių, dieną jau beveik visur persisvers per 20 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius