Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 03 28

Orai.lt: savaitgalį saulę paslėps gausūs debesys

Šeštadienį virš Lietuvos pakibs šaltasis atmosferos frontas, todėl debesų bus daug.
Šiauliečio Mindaugo Macaičio įamžinti debesys
Audros debesys Oklahomos valstijoje

Beveik visoje šalyje palis, o kai kuriuose vakariniuose rajonuose dar gali susiformuoti ir rūkai. Pūs silpnas įvairių krypčių vėjas.

Rytų Lietuvoje jis pūs iš pietryčių, vakariniuose rajonuose bus vakarinių krypčių. Aukščiausia temperatūra pasieks 5-10 laipsnių šilumos. 

Beveik visoje šalyje palis, o kai kuriuose vakariniuose rajonuose dar gali susiformuoti ir rūkai. Pūs silpnas įvairių krypčių vėjas.

Sekmadienį lietaus debesys nežada trauktis iš Lietuvos. Naktį lynos Aukštaitijoje ir Dzūkijoje, o dieną palis daugelyje vietovių. Atsiradus daugiau drėgmės, naktį kai kur pasirodys rūkai.

Naktį dvelks silpnas, nepastovios krypties vėjas, dieną pasiekęs 4-9 m/s greitį jis papūs iš pietų. Naktį daug kur išliks 0-4 laipsniai šilumos, bet Žemaitijoje vietomis atšals ir iki 1-2 laipsnių šalčio. Dieną vėl sulauksime 5-10 laipsnių šilumos. 

Pirmadienį atkeliaus Atlanto ciklonas ir atneš nemažai lietaus. Sustiprės vakarinių krypčių vėjas. O jis atgins jau vėsesnius orus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius