-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 21

Orų prognozė šiai savaitei

Nauja savaitė didelių šalčių neatneš, danguje ir toliau svečiuosis debesys. Su savimi patartina turėti skėtį – apsaugai ne nuo snaigių, o nuo lietaus.
Vilnius prieš audrą
Su savimi patartina turėti skėtį – apsaugai ne nuo snaigių, o nuo lietaus. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiandien daug  kur debesuota, pūs pietryčių ir pietų vėjas. Kaune oro temperatūra svyruos apie 4–5 laipsnius. Vilniuje naktį ir ryte temperatūra svyruos apie  3–4 laipsnius. Dieną, purškiant lietui, pakils iki 5 laipsnių. Pajūryje: ir ūkana, ir debesys, ir dar lietus. Temperatūra svyruos nuo 6–7 laipsnių naktį ir ryte, iki 8 laipsnių dieną.

Antradienį pūs žvarbus šiaurės vėjas. Kaune protarpiais kris negausūs lietaus lašai, temperatūra visos paros metu svyruos apie 5–6 laipsnius. Vilniuje termometro stulpeliai fiksuos 5–6 laipsnius, truputį palis. Pajūryje bus apie 6–7 laipsnius, debesuota.

Trečiadienį bus debesuota. Pūs pietų vėjas. Kaune naktį ir ryte termometrai rodys 3–4 laipsnius. Diena bus drėgna, sušils apie 6 laipsnius. Vilniuje  naktį ir ryte termometrai rodys 4–5  laipsnius. Dieną, vos ne vos pakils iki 6. Pajūryje šilumos kiekis kis nuo 4 iki 5 laipsnių. Šiek tiek palynos.

Ketvirtadienio diagnozė bus tokia pati: debesuotumas. Pūs pietvakarių vėjas. Kaune naktį ir ryte termometrai fiksuos 2–3 laipsnius, dieną sušils iki 4 laipsnių. Vilniuje per parą debesų kiekis nesikeis, šiluma šiek tiek svyruos: bus apie 3–4 laipsnius šilumos. Pajūryje  naktį ir ryte bus kiek labiau debesuota, dienos metu galimi pragiedruliai, sušils apie 3–4 laipsnius.

Penktadienį sustiprės pietvakarių vėjas. Kaune naktį ir ryte temperatūra svyruos apie 3–4 laipsnius. Dieną debesuota su pragiedruliais, šiek tiek palis, oras sušils iki 5 laipsnių. Vilniuje naktis bus vėsesnė, termometrai fiksuos 2 laipsnius. Ryte palis, dienos metu be lietaus, sušils apie 3–5 laipsnius. Pajūryje naktis bus gana šilta, apie 8 laipsnius. Ryte ir dieną temperatūra svyruos apie 6–7 laipsnius, lietus bus neišvengiamas. 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis savaitgalio danguje debesų kiekis turėtų mažėti, antroje savaitgalio pusėje galimos šalnos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius