-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 08

Orų prognozė: vienoje Lietuvos dalyje bus ruduo, kitoje – žiemos ženklai

Sinoptikė Ieva Noriūnaitė, prognozuodama orus per „Panoramą“ (LTV), teigė, kad artimiausias dvi paras drėgmė ir krituliai Lietuvoje išsilaikys.
Pirmasis sniegas kaip lietus....
Nei sniegas, nei lietus.... / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak sinoptikės, antradienio naktį tuose rajonuose, kuriuose labiausiai atvės, galima ir šlapdriba. Pavyzdžiui, apie Telšius prognozuojama tik nuo 1 iki 3 šilumos.

O šilčiausia antradienio diena prognozuojama apie Alytų ir Vilnių. Čia temperatūra svyruos apie 10–12 laipsnių šilumos. Šiuose miestuose ir lis mažiausiai. Tuo tarpu pajūryje ir drėgmės daugiau, ir orai vėsesni. Klaipėdoje termometro stulpelis pakils tik iki 7–10 laipsnių. Kaune laukiama 9–11, Utenoje ir Panevėžyje – 8–10 laipsnių šilumos. 

15min.lt jau skelbė, kad visa savaitė bus ganėtinai lietinga su mažomis išimtimis. Ketvirtadienį bus galima kiek lengviau atsikvėpti, nes, nors ir numatomi krituliai, jie bus trumpi, tad labai erzinti neturėtų.

Penktadienio naktį palis tik vietomis, tačiau jau atkeliaus šaltesni orai. Dieną temperatūra sieks 2–7 laipsnius šilumos.

15min.lt orų žemėlapį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius