-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 19

Savaitgalį bus vėsu, kai kur gali trumpai palyti

Praėjusią naktį per Lietuvą slinko šaltasis atmosferos frontas. Šiandien jo debesys trumpo lietaus dar atneš į kai kuriuos šalies rajonus. Bus ne taip šilta kaip vakar dieną, įdienojus temperatūra sieks 12–17 laipsnių šilumos. Pūs stiprokas pietvakarių vėjas.
Šiltas šeštadienis į gatves išviliojo daugybę vilniečių
Pavasaris / Mato Dauginio/15min.lt nuotr.

Šeštadienį atmosferos slėgis kils. Lietuvą pasieks anticiklono pakraštys. Trumpai palis tik kai kur. Naktį pūs vidutinio stiprumo pietvakarių, vakarų vėjas, dieną jis pasisuks iš šiaurės vakarų, bet jo greitis beveik nesikeis. Temperatūra naktį pažemės iki 2–7 laipsnių šilumos, dieną pakils iki 10–15, pajūryje tik iki 7–9 laipsnių.

Sekmadienį anticiklono įtaka stiprės. Kritulių nenumatoma. Vėjas šiaurės, 4–9 m/s. Temperatūra naktį svyruos tarp 1 laipsnio šilumos ir 4 laipsnių šalčio, įdienojus oras sušils iki 9–14 laipsnių šilumos.

Orai mažai keisis ir pirmadienį. Kritulių vis dar nenumatoma. Pūs nestiprus šiaurės rytų, rytų vėjas. Temperatūra naktį daugelyje šalies rajonų bus silpnai neigiama, dieną numatoma 10–15 laipsnių šiluma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius