-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Abejojama, ar liko gyvas „Airbus 310“ kapitonas

Antradienio popietę pasirodė pranešimų, kad prie Komorų salyno sudužusio lainerio kapitonas Khalidas Hajebas liko gyvas.
Čarlio de Golio oro uoste aukų artimieji laukia žinių iš katastrofos.
Aukų artimieji laukia žinių iš katastrofos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau anksčiau skelbėme, kad birželio 30 d. Indijos vandenyne sudužo Jemeno oro linijoms priklausantis lėktuvas „Airbus 310“ su 153 keleiviais. Per stebuklą liko gyvas 5 metų vaikas (teigiama, kad mergaitė).

Tačiau „Yemen Post“ pranešė ne tik apie išgelbėtą mergaitę. Pasak laikraščio, netoli nukritusio lėktuvo rastas gyvas ir jo kapitonas, tačiau smulkmenos nepranešamos. Vėliau informacija papildyta, esą išgelbėti du vaikai: 5 metų berniukas ir 14-os mergaitė.

Tačiau, AFP, remdamasi Raudonojo Kryžiaus pareigūnais, iškart paneigė gerą žinią apie išgelbėtą kapitoną. Be to, nurodomas kitoks išgelbėtos mergaitės amžius – 14 metų, o ne 5-eri. Apie berniuką nepranešama.

Aviakatastrofos priežastys kol kas neaiškios. Manoma, kad nusileisti lėktuvui galėjo sutrukdyti nepalankios oro sąlygos arba techniniai nesklandumai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius