-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adolfu Hitleriu ir kitais nacių vardais vaikus pavadinęs amerikietis į teismą atėjo su nacių uniforma

Užsitikrinti sūnaus lankymo teises siekiantis amerikietis, vienam iš savo vaikų davęs Adolfo Hitlerio vardą, pirmadienį į teismą JAV atėjo vilkėdamas nacio uniformą, skelbia „The Telegraph“.
Heathas Campbellas į teismą atėjo vilkėdamas nacių uniformą.
Heathas Campbellas į teismą atėjo vilkėdamas nacių uniformą. / Kadras iš Youtube.com

Nacių įkvėptais vardais vaikus pavadinęs vyras buvo apsivilkęs pilką fašistų uniformą su visomis regalijomis.

40-metis Heathas Campbellas yra septynmečio Adolfo Hitlerio Campbello, šešiametės JoyceLynn Aryan Nation Campbell, penkiametės Honzlynn Jeannie Campbell ir pusantrų metukų Heinricho Honso Campbello tėvas.

Pats vyras ant kaklo yra išsitatuiravęs svastiką. Teisme jis siekia teisių matytis su mažiausiu savo sūneliu, pusantrų Heinrichu. Socialiniai darbuotojai jį globai paėmė praėjus kelioms valandoms nuo jo gimimo 2011 lapkritį. Vyresni vaikai globai buvo paimti 2009 metais.

„Aš ketinu pasakyti teisėjui, kad myliu savo vaikus. Noriu būti tėvas, leiskite man juo būti“, – prieš teismo posėdį „NBC“ sakė Heathas Campbellas.

Šeima pateko į pirmuosius laikraščių puslapius, kai prekybos centras 2008 metais atsisakė ant torto užrašyti vyriausiojo sūnaus vardą Adolfas Hitleris.

Tėvas atmeta socialinių darbuotojų kaltinimus, jog praeityje su vaikais elgėsi netinkamai, smurtavo.

„Leiskite man įrodyti pasauliui, kad esu geras tėvas, – kalbėjo jis, – Niekada neskriaudžiau savo vaikų, aš tik pavadinau juos tokiais vardai. Iš esmės jie sako, kad dėl mano įsitikinimų, todėl, kad esu Nacis, mes neturime konstitucinių teisių kovoti už savo vaikus.“

Paklaustas, ar nacio uniforma padės sprendžiant bylą, H.Campbellas buvo įsitikinęs, kad tai nebus nukreipta prieš jį. „Jei jie yra geri teisėjai ir geri žmonės, jie pažvelgs giliau, o ne į išvaizdą“, – sakė vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius