-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arizonoje pagyvenęs vyras nušovė penkis žmones ir nusižudė

Viename Arizonos mieste ir jo apylinkėse 73 metų vyras ketvirtadienį nušovė penkis žmones, dar vieną sužeidė, o galiausiai nusižudė, pranešė policija.
Temos: 1 Nužudymas

Žiniasklaida, remdamasi policijos informacija, nurodo, kad įtariamas užpuolikas Carey Halas Dyessas sunkiai išgyveno skyrybas ir kad viena aukų buvo vienas šeimos advokatas, kuris buvo nušautas savo biure Jumos mieste, esančiame netoli sienos su Meksika.

Dienraštis „Yuma Sun“ citavo Veltono policijos departamento pareigūną Davidą Rodriguezą, kuris nurodė, jog apie pirmąjį šaudymą buvo pranešta apie 5 val. vietos laiku. Tąsyk auka tapo viena moteris, kuriai užpuolikas keturis kartus šovė į veidą.

„Kai atvažiavome į įvykio vietą, ji buvo nepraradusi sąmonės ir kvėpavo, – sakė D.Rodriguezas. – Ji draugavo su užpuoliko buvusia žmona.“

Pareigūnas pridūrė, kad šias žudynes veikiausiai išprovokavo konfliktas dėl skyrybų, rašo „Yuma Sun“.

Apie antrąjį šaudymą buvo pranešta 9 val., kai buvo rastas kitos moters lavonas, o po dvidešimties minučių šūviai pasigirdo miesto centre esančiame biure.

Jumos policijos pranešime apie šaudymą miesto centre nurodoma: „Pagyvenęs įtariamasis atėjo į verslo įmonę ir nušovė vieną suaugusį vyrą.“

Du kiti žmonės buvo nušauti Jumos apygardoje, tačiau pareigūnai šių incidentų detalių kol kas nepateikė. Policija buvo nurodžiusi uždaryti vietos mokyklas ir teismo pastatus, kol pareigūnai ieškojo šių išpuolių kaltininko.

„Tęsiant tyrimą, paaiškėjo, kad šaudymai Jumos apygardoje ir mieste veikiausiai susiję tarpusavyje“, – nurodė „Yuma Sun“, pridūręs, kad C.H.Dyessas vėliau buvo rastas negyvas netoli vienos automagistralės – „iš pažiūros su jo paties padaryta šautine žaizda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius