-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltarusijos žurnalistai paskaičiavo, kiek pamokų praleido A.Lukašenkos sūnus, keliaudamas su tėvu

Baltarusijos žurnalistai atkreipė dėmesį į tai, kad šalies prezidento Aliaksandro Lukašenkos sūnus Kolia, lankydamasis kariniame parade Kinijoje, praleido pamokas. Todėl šalies žiniasklaida nusprendė šiuo klausimu pasidomėti iš esmės ir paskaičiavo, kiek pamokų, keliaudamas su tėvu, iš viso praleido jaunėlis sūnus.
Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka su sūnumi lankosi JAV.
Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka su sūnumi lankosi JAV. / „Twitter“ nuotr.

Remdamiesi nuotraukomis iš įvairių renginių, kuriuose dalyvavo Baltarusijos prezidentas kartu su sūnumi, portalo belsat.eu žurnalistai padarė išvadą, kad vien rugsėjo mėnesį jaunasis Lukašenka praleido tiek pamokų, kiek iš viso praleido per praėjusius mokslo metus.

Rugsėjo mėnesį A.Lukašenka su sūnumi dalyvavo kariniame parade, kuriuo paminėta Antrojo pasaulinio karo pabaiga ir Japonijos kapituliacija. Be to, Baltarusijos prezidento sūnus su tėvu tą patį mėnesį vyko ir į Jungtinių Tautų Generalinę Asamblėją, vykusią Niujorke.

Žurnalistai paskaičiavo, kad pirmasis vizitas vyko rugsėjo 1-3 dienomis, o antrasis – rugsėjo 26-29 d. Jie nustatė, kad klasėje jis nerodė visą savaitę. Praėjusiais mokslo metais jis mokykloje nebuvo dvi savaites, jeigu būtų susumuotos visos kelionių dienos, kurias jis praleido kartu su tėvu keliaudamas.

„Jau nuo vasario 2 d. iki 8 d. (žiemos atostogos baigiasi sausio 11 d.), jis lydėjo tėvą atostogų į Sočį. Vos spėjo grįžti į Minską, o jau vasario 12 dieną atsidūrė „Normandijos ketverto“ pasitarime, kur buvo deramasi dėl situacijos Ukrainoje sureguliavimo. Balandį jis lankėsi Gruzijoje (22-24 d.) ir po mėnesio jau sodino medį viename Pakistano parkų (oficialus vizitas truko gegužės 28-30 d.)“, – teigiama straipsnyje. Žurnalistai prie straipsnio kaip įrodymą pridėjo ir nuotraukas, kuriose Kolia užfiksuotas kartu su užsienio politikais ir įvairiais visuomenės veikėjais. Vienoje jų – Baltarusijos prezidentas su sūnumi pozuoja su JAV prezidentu Baracku Obama ir jo žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius