-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bėglys Viktoras Janukovyčius vėl prabilo: jis pripažino padaręs klaidų ir reikalauja sustabdyti antiteroristinę operaciją

Iš Ukrainos į Rusiją pabėgęs prezidentas Viktoras Janukovyčius reikalauja, kad būtų nutraukta antiteroristinė operacija, nes šalyje neva neveikia jokie teroristai.
Viktoras Janukovyčius
Viktoras Janukovyčius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

V.Janukovyčius, kurio žodžius cituoja Rusijos agentūra ITAR-TASS, pareiškė, kad didžioji dalis Donbaso gyventojų dalyvavo „referendume“ ir taip neva parodė, kad „Ukrainos žmonių kantrybė trūko“. 

V.Janukovyčius pridūrė, kad dabar jis gali pripažinti kai kurias savo strategines klaidas, tačiau antiteroristinė operacija Ukrainoje, anot jo, yra nepateisinama, nes ten neveikia jokie teroristai. 

Pabėgęs iš Ukrainos V.Janukovyčius slapstosi Rusijoje, yra paskelbta jo tarptautinė paieška už nusikaltimus žmogiškumui. Per Maidano akcijas, oficialiais duomenimis, žuvo 106 žmonės. 

Nors neteisėtą referendumą organizavę prorusiški separatistai tvirtina, kad 89,7 proc. rinkėjų pasisakė už Donecko srities savarankiškumą, Kijevas šį balsavimą pavadino kriminaliniu farsu, neturinčiu teisinės galios. Pasak Ukrainos valdžios, šį „referendumą“ įkvėpė, organizavo ir finansavo Kremlius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius