-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brownas ir Obama aptars recesijos klausimą

Didžiosios Britanijos premjeras Gordonas Brownas atvyko į Jungtines Valstijas, kur pirmą kartą susitiks su naujuoju šalies prezidentu Baracku Obama.
Gordonas Brownas atvyko į JAV.
Gordonas Brownas atvyko į JAV. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Recesija

G.Brownas sakė, kad abiejų šalių ekonomikos gelbėjimo paketus galima dar labiau padidinti, jei šios valstybės dirbtų kartu. Pasak BBC politikos korespondento Nicko Robinsono, antradienį Vašingtone numatytas pusvalandį truksiantis Didžiosios Britanijos premjero susitikimas su B.Obama.

G.Brownas taip pat bus pirmasis Europos valstybės lyderis, su kuriuo susitiks naujasis JAV prezidentas ir penktasis Didžiosios Britanijos premjeras, kuris kreipsis į Kongresą. Tai daryti G.Brownas ketina trečiadienį.

Prieš išskrisdamas į Vašingtoną, G.Brownas „TalkSport radio“ sakė buvęs „sužavėtas“ B.Obama: „Manau, kad pasauliui B.Obama parodė, kad Amerika gali keistis, nes jis yra juodaodis, laimėjęs prezidento rinkimus, gyvenantis Baltuosiuose rūmuose, pastatytuose vergų. Manau, kad dėl to keičiasi ir žmonių požiūris į Ameriką“.

Nors dviejų valstybių lyderių pokalbiuose dominuoti turėtų recesijos klausimas, manoma, kad G.Brownas ir B.Obama taip pat aptars situaciją Afganistane, Irake ir Izraelio-palestiniečių konfliktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius