-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs JAV prezidentas, respublikonas George'as H.W.Bushas balsuos už demokratę Hillary Clinton

41-asis JAV prezidentas, respublikonų partijos deleguotas George'as H.W.Bushas šeimos bičiulei atskleidė, kad lapkričio mėnesį vyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose palaikys ne savo partijos kandidatą Donaldą Trumpą, o demokratę Hillary Clinton, skelbia politico.com.
George'as H.W.Bushas švenčia 92-ąjį gimtadienį
George'as H.W.Bushas švenčia 92-ąjį gimtadienį / „Scanpix“/AP nuotr.

92 metų buvęs JAV prezidentas viešai neišreiškė palaikymo nė vienam kandidatui, tuo netiesiogiai parodydamas savo nepasitikėjimą respublikonų iškeltu skandalinguoju D.Trumpu.

Tiesa, šią savaitę paaiškėjo ir jo simpatija demokratų kandidatei, buvusio JAV prezidento Billo Clintono žmonai Hillary.

Buvusi Merilando gubernatoriaus pavaduotoja Kathleen Kennedy Townsend pirmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė savo nuotrauką, kurioje ji matoma kartu su G.H.W.Bushu, ir parašė: „Prezidentas man sakė, kad balsuos už Hillary!!“

K.Kennedy Townsend vėliau leidiniui „Politico“ patvirtino, kad tikrai kalbėjosi su G.H.W.Bushu per susitikimą Meine. Minėtas leidinys pasidalino jos pranešimu.

G.H.W.Busho atstovas Jimas McGrathas pranešime teigė, kad 92 metų buvusio prezidento balsas yra privatus ir jis nekomentuosiąs vykstančios kandidatų kovos. J.McGrathas vėliau „Twitter“ rašė, kad jis „vis dar tikrina“, ar kas nors gali patvirtinti K.Kennedy Townsend pokalbį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius