-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugėja pranešimų, kad dėl bado kenčiantys Šiaurės Korėjos gyventojai valgo savo vaikus

Šiaurės Korėjos vidaus šaltiniai praneša, kad vienam vyrui neseniai buvo įvykdyta mirties bausmė po to, kai šis nužudė du savo vaikus ir vėliau juos suvalgė, rašo „The Independent“.
Kim Jong-Unas
Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-Unas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vis dėlto labiausiai šokiruojanti žinia yra tai, kad tai jau ne pirmas ir toli gražu ne pats baisiausias kanibalizmo atvejis bado ir skurdo kamuojamoje šalyje.

Kaip skelbia „Asia Press“, Šiaurės Korėjoje vienas vyriškis išsikasė savo palaidoto anūko palaikus ir juos suvalgė, tuo tarpu kitas asmuo, kaip pranešama, išsivirė savo sūnaus mėsą.

Šiuo metu manoma, kad šalies Pietų ir Šiaurės Hvanhės provincijose iš bado mirė jau daugiau kaip 10 tūkst. žmonių ir baiminamasi vis labiau šalyje plintančių kanibalizmo atvejų.

Specializuota naujienų agentūra „Asia Press“, įsikūrusi Osakoje (Japonija), šią publikaciją paskelbė vis didėjant įvairių šalių pasipiktinimui dėl Pietų Korėjoje vykstančių raketų bandymų. „Asia Press“ tikina, kad apie kanibalizmo atvejus jiems pranešė žurnalistais dirbantys vietiniai Šiaurės Korėjos piliečiai.

Kol kas Šiaurės Korėjos valdžia nepatvirtino ir nepaneigė to, kad šalyje tiek daug žmonių mirė iš bado. Vienas „Asia Press“ informatorius, šiuo metu esantis Pietiniame Hvanhės provincijos regione, naujienų agentūrai pasakojo, kaip jo kaime gyvenantis žmogus gegužę nužudė ir bandė suvalgyti savo du vaikus, tačiau tam kelią užkirto specialiosios tarnybos.

„Kol vyriškio žmona buvo išvykusi su reikalais, jis nužudė vyresniąją savo dukrą ir, kadangi šį veiksmą pamatė ir jo sūnus, vyriškis vėliau nužudė ir jį. Kai žmona galiausiai grįžo namo, vyriškis, besidžiaugdamas, kad turi ko valgyti, ir jai pasiūlė maisto. Vis dėlto įtari žmona vėliau aptiko savo vaikų kūno dalis, paslėptas namo palėpėje“, – pasakojo slaptas šaltinis.

Kitas naujienų agentūrai dirbantis žurnalistas iš Šiaurės Korėjos – Gu Gwang Ho – teigia: „Buvo toks atvejis, kai sulaikė vyrą, kuris iškasė neseniai mirusio anūko palaikus ir juos suvalgė“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius