Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl pralaimėtų debatų Donaldas Trumpas apkaltino prastą mikrofoną

Po pirmadienio nakties debatų, kuriuos, ekspertų manymu, laimėjo demokratė Hillary Clinton, respublikonas Donaldas Trumpas ėmė ieškoti kaltųjų. Jo teigimu, silpną pasirodymą debatuose lėmė prastas mikrofonas, rašo politico.us.
H.Clinton ir D.Trumpo debatai
H.Clinton ir D.Trumpo debatai / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jie davė man neveikiantį mikrofoną! Įdomu, ar tai buvo netyčia?“ – retoriškai klausė D.Trumpas, piktindamasis, jo teigimu, prasta garso kokybe.

Tai jau ne pirmas kartas, kai ekscentriškasis verslininkas apkaltina prastą techniką dėl blogo pasirodymo. Sausio mėnesį, susitikimo su rinkėjais Pensakoloje, Floridos valstijoje, metu D.Trumpas sukėlė skandalą dėl nekokybiško mikrofono.

„Beje, man nepatinka, kaip veikia šis mikrofonas“, – įpusėjęs kalbą tuomet rėžė D.Trumpas. Be to, jis pareiškė, kad tas, kuris įrenginėjo šį mikrofoną yra „kalės vaikas, kuriam neverta mokėti“.

„Džordžai, nemokėkite jam! Aš tikiu geru užmokesčiu, bet kai kas nors padaro darbą blogai, kaip šito mikrofono atveju, aš neketinu mokėti!“, – piktinosi respublikonų kandidatas į JAV prezidento postą.

Debatų metu H.Clinton priminė D.Trumpui, kad jis dažnai nesumoka už atliktas paslaugas. Respublikonas nepuolė to neigti, pabrėždamas: „Galbūt jie atliko darbą blogai ir aš nebuvau patenkintas jų darbu“.

Respublikonas dar prieš debatus pabrėžė, kad jei pralaimės rinkimus, tai tik todėl, kad „sistema juos klastoja“.

VIDEO: H.Clinton po debatų su D.Trumpu: „Padarysiu viską, ką galiu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius