Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dėl sportininkų užpuolimo sulaikė įtariamuosius

Pakistano mieste Lahore sulaikyta mažiausiai 10 įtariamųjų dėl išpuolio prieš Šri Lankos nacionalinės kriketo rinktinės narius.
Įvykio vieta
Kruvino išpuolio vieta. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį apie 12 ginkluotų užpuolikų atakavo Šri Lankos sportininkus, vykstančius policijos lydimu autobusu į stadioną Pakistano mieste Lahore. Per išpuolį žuvo mažiausiai aštuoni žmonės, sužeisti septyni rinktinės nariai.

Kaip praneša „The Times of India“, iš sulaikytų įtariamų užpuolikų keturi yra afganai. Kol kas nepranešama daugiau duomenų apie sulaikytuosius, tačiau teigiama, kad jie yra tik įtariamieji ir  gali būti netiesiogiai susiję su išpuoliu.

Trečiadienį Pakistano valdžios atstovai paskelbė, kad bus skirta 125 tūkst. dolerių tam, kas suteiks vertingos informacijos apie išpuolio organizatorius. Pakistano Vyriausybė paskelbė, jog visi suteikę informaciją žmonės bus laikomi paslaptyje.

Tuo tarpu Pakistano pareigūnai ir toliau atlieka kratas rytinėje Lahoro miesto dalyje, ieškodami iki 12 užpuolikų, įvykdžiusių kruviną ataką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius