-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos homoseksualistai sulaukė vadovėlio apie vaikų priežiūrą

Labdaringa Didžiosios Britanijos gėjų ir lesbiečių organizacija „Stonewall“ išleido specializuotą vaikų priežiūros vadovėlį tėvams homoseksualistams, pranešė „The Daily Telegraph“.
Kūdikis
Kūdikis / Photos.com nuotr.

Vadovėlio leidybos išlaidas apmokėjo Londono spermos bankas.

Kaip rašo dienraštis, vadovėlis detaliai paaiškina gėjams, kaip galima tapti tėvu, pateikia išsamią informaciją apie spermos donorystę ir surogatinę motinystę. Be to, pateikiamos nuorodos į visus Britanijos įstatymų pakeitimus, suteikusius galimybę homoseksualistams auklėti vaikus.

Kaip pareiškė „Stonewall“ vadovas Benas Summerskillas, dabar britų gėjams atėjo puikiausias laikas sukurti pilnavertes šeimas, nes įstatymai jų pusėje.

Be vaikų priežiūros procedūrų aprašymo, vadovėlyje taip pat pateikiami Kembridžo universiteto mokslininkų tyrimo rezultatai, liudijantys, kad homoseksualistų šeimose užaugusių vaikų elgesys niekuo nesiskiria nuo vaikų iš įprastų šeimų elgesio.

„Stonewall“ spaudos tarnybos vadovas Gary Nunnas pareiškė, kad vadovėlio išleidimas turėtų paspartinti pilnaverčių gėjų šeimų kūrimo procesą, nes šių metų gegužės mėnesio duomenimis, iš 3 200 Didžiojoje Britanijoje įvaikintų vaikų tik 60 įvaikino tos pačios lyties poros.

Civilinės vienos lyties asmenų sąjungos Didžiojoje Britanijoje įteisintos nuo 2005 metų gruodžio. Įteisinus tokias santuokas, britai homoseksualistai gavo ir teisę įsivaikinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius