-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dmitrijus Medvedevas pastebėjo nusivylimą savo šalininkų gretose

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas pareiškė, jog paskelbęs partijos „Vieningoji Rusija“ suvažiavime pasiūlymą kelti Vladimiro Putino kandidatūrą į prezidento postą, pajutęs dalies savo šalininkų nusivylimą.
D.Medvedevas ir V.Putinas partijos suvažiavime
Dmitrijus Medvedevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Žinau, kai paskelbiau apie šį sprendimą „Vieningosios Rusijos“ suvažiavime, dalis mano šalininkų, kurie kalbėjo apie pokyčių būtinybę, pajuto tam tikrą nusivylimą, arba tokia nedidelio laipsnio įtampa jautėsi ir tose publikacijose, kurias aš mačiau, ir internete“, – sakė jis susitikime su savo šalininkais Maskvoje.

D.Medvedevas pabrėžė esąs dėkingas visiems, kurie palaikė jį, balsavo prezidento rinkimuose.

„Tačiau aš niekada neapsimetinėjau, kai kalbėjau, jog mes aptarinėjome mūsų politinę konfigūraciją gerokai iki „Vieningosios Rusijos“ suvažiavimo“, – pabrėžė D.Medvedevas.

Prezidentas pridūrė, kad ir jis, ir V.Putinas – atsakingi žmonės. „Todėl, žinote, kai sakoma, kad štai, mes kažkur miške, meškeriodami susitikome ir tokią konfigūraciją sukūrėme, į suvažiavimą išėjome – visa tai ne taip. Iš tikrųjų tai gana ilgos analizės rezultatas“, – sakė prezidentas ir pridūrė, kad „mes svarstėme įvairią įvykių raidą“.

„Politika – kietas reikalas, galima labai greitai netekti akinių, o tada apskritai jokių klausimų nebebus nei apie prezidentavimą, nei apie tai, kas pirmaus rinkiminiame sąraše“, – kalbėjo jis.

Reikėjo atsižvelgti į esamą situaciją, pridūrė D.Medvedevas.

„Ir mano reitingas, ir pasitikėjimo manimi kaip prezidentu laipsnis, ir V.Putino reitingai – aukšti bet kuriam politikui,bet jo reitingas aukštesnis. Ir mes (esame) praktiški politikai, o ne fantazuotojai“, – sakė jis ir pridūrė, kad būtina remtis tuo, kaip paprasčiau „pasiekti pareikštų politinių reikalavimų“.

„Ta konstrukcija, kuri šiandien pasiūlytą, kad kas būtų rašoma, nėra grįžimas į praeitį, o kita – tai būdas išspręsti tuos uždavinius kuris mes sau kėlėme“, – paaiškino D.Medvedevas.

Dar prezidentas pabrėžė, kad jis nusprendė likti politikoje, jausdamas atsakomybę tiems, kurie sieja su juo savo viltis ateičiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius