Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Femen“ aktyvistės siautėjo Paryžiaus mados savaitėje

Judėjimo „Femen“ aktyvistės ketvirtadienio vakarą pabandė nutraukti mados namų „Nina Ricci“ naujausios kolekcijos pristatymą. Tačiau to joms padaryti nepavyko – apsinuoginusios merginos greitai buvo nutemptos nuo scenos.
Aktyvistės buvo nutemptos nuo scenos.
Aktyvistės buvo nutemptos nuo scenos. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia newsru.com, Paryžiaus mados savaitės renginyje ant podiumo užšoko dvi aktyvistės nuogomis krūtimis. Ant jų kūnų buvo parašytu šūkiai, raginantys manekenes netapti prostitutėmis.

Tačiau akcija ilgai netruko – merginas nuo scenos šiurkščiai nutempė apsaugininkas.

„Mes priešinamės industrijai, kuri į sekso paslaugų turgų pristato gyvas prekes“, – savo tinklalapyje paaiškino „Femen“.

Akciją surengė dvi ukrainietės – Jana Ždanova ir Aleksandra Ševčenko, prieš mėnesį pabėgusios iš Ukrainos, nes, kaip teigia „Femen“, buvo apkaltintos terorizmu.

Judėjimo aktyvistės ne pirmą kartą įsiveržia į panašų renginį. Gegužę joms pavyko nutraukti televizijos laidos „Kitas Vokietijos top modelis“ transliaciją.

„Sutenerių šou formato programa, kurioje žinoma manekenė Heidi Klum bando iš jaunų mergaičių padaryti mados kvailes“, – pareiškė jos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius