-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipinuose netoli žudynių vietos nušautas UNICEF darbuotojas

Pietų Filipinuose, netoli vietos, kur šią savaitę įvyko politinės žudynės, buvo nušautas Jungtinių Tautų vaikų fondo (UNICEF) vietos darbuotojas, penktadienį pranešė policija.

Nežinomas užpuolikas į UNICEF darbuotoją Nestorą Bulahaną šovė ketvirtadienio rytą autobusų terminale, esančiame Parango mieste, Magindanao provincijoje. N.Bulahanas netrukus ligoninėje mirė.

Parangas yra už 45 kilometrų nuo Ampatuano, kur užpuolikai, kurie, kaip įtariama, vykdė vieno vietos politiko nurodymus, pirmadienį pagrobė ir nužudė mažiausiai 57 žmones.

Policija nepateikė detalių, kurios rodytų, kad N.Bulahano nužudymas yra susijęs su tomis žudynėmis.

UNICEF penktadienį paskelbė trumpą pareiškimą, kuriame patvirtinama, kad buvo nušautas jo darbuotojas, tačiau detalių beveik nepateikiama, tik sakoma, kad incidentas tikriausiai nėra susijęs su jo darbu.

„Tuo metu, kai įvyko incidentas, jis buvo ne tarnyboje. Manoma, kad incidentas yra asmeninis“, – sakoma UNICEF atstovės Filipinuose Angelos Travis pareiškime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius