-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 22 /16:33

G.Landsbergis – apie papildomą pusę milijono rusų karių: „Kam jiems to reikėtų?“

Lietuvos užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis žiniasklaidos grupės CNN laidoje „Amanpour“ peikė Vakarus dėl nesugebėjimo padėti Ukrainai ir pabrėžė, kad Rusija paskutiniu metu aktyviai kalba apie kariuomenės papildymą dar puse milijono karių. Ministras įsitikinęs, kad Rusija turi planų ir be Ukrainos.
Gabrielius Landsbergis
Gabrielius Landsbergis / CNN

Jungtinių Valstijų pagalbos Ukrainai paketui jau keletą mėnesių įstrigus Senate, G.Landsbergis lankosi už Atlanto, kad, kaip jis sako, padėtų Ukrainai, šiuo metu užimtai savo šalies gynyba, ir papasakotų jos herojiškumo istoriją, galbūt galinčią įtikinti respublikonus atiduoti gyvybiškai svarbius balsus už paramos tęsimą.

„Tai jau ne pirmas kartas, kai esu Jungtinėse Valstijose su ta pačia žinia. Istorija, kurią pasakojame, yra didvyriškumo istorija, kurią kiekvienas gali pamatyti Ukrainoje. Bet taip pat tai ir galima Vakarų nesėkmės, mūsų nesugebėjimo pakankamai padėti Ukrainai, kad ji galėtų laimėti šį karą, istorija“, – kalbėjo ministras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius