-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Krokuvą vykęs lietuvių autobusas pateko į avariją, nukentėjo lenkų boksininkas

Į 15min.lt redakciją šeštadienį paskambinusi lietuvė pranešė, kad šį rytą iš Lietuvos į Krokuvą keliavę lietuviai Lenkijoje pateko į avariją. Lenkijos žiniasklaida informuoja, kad avarijoje nukentėjo boksininkas Andrzejus Wawrzykas.
Lenkijos policija
Lenkijos policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Šiandien apie 11 val. Lenkijoje patekome į avariją. Visą dieną praleidome degalinėje, o dabar esame atvežti į kažkokią mokyklą ir čia laikomi. Susidaro įspūdis, kad mes čia laikomi specialiai, nes avarijoje, kiek supratome pakalbėję su vietiniais, įsipainiojęs garsus lenkų boksininkas“, – greitakalbe pasakojo moteris, nenorėjusi, kad jos tapatybė būtų viešinama (redakcijai tapatybė yra žinoma).

Lietuviai keliavo su kelionių organizatoriaus „Ditmos projektai ir ko“ autobusu. Gidė lietuvius ramina, kad netrukus kelionė bus tęsiama, o keliautojai pamatys viską, kas buvo suplanuota.

„Bet mūsų net neveža į viešbutį, kaip buvo suplanuota. Gi jau popiet – nespėsime į jokias ekskursijas, kad ir žadama“, – sakė moteris.

Moteris teigė, kad avarija įvyko tuomet, kai autobusą lenkė boksininko vairuojamas automobilis. Pastarasis kliudė kitą mašiną.

Kaip rašo gazeta.pl, šeštadienio rytą šalia Bžegų miesto kelyje Nr. 7 tarp Chencinų ir Jendžejuvo įvyko eismo įvykis, kurio metu susidūrė autobusas ir penki automobiliai. Avarijos metu nukentėjo ir Lenkijos boksininkas A.Wawrzykas. Tačiau neminima, kad autobusas buvo iš Lietuvos.

Ringpolska.pl nuotr./Lenkijos boksininkas Andrzejus Wawrzykas
Ringpolska.pl nuotr./Lenkijos boksininkas Andrzejus Wawrzykas

Policija pranešimą apie įvykį gavo 9.22 val. vietos laiku. „Kelionių autobusas norėjo persirikiuoti iš pirmosios eismo juostos į antrąją, o tuo metu jį lenkė ta pačia kryptimi važiavęs BMW. Šio automobilio vairuotojas, norėdamas išvengti susidūrimo, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Čia susidūrė su „Volkswagen Passat“. Abiejų automobilių nuolaužos apgadino dar tris automobilius: „Toyota Avensis“, „Citroen“ ir „Mitsubishi“, – informavo Švento Kryžiaus vaivadijos policijos atstovas Andrzejus Baranas.

Į įvykio vietą buvo iškviestas gelbėtojų sraigtasparnis. Avarijoje iš viso nukentėjo penki asmenys, trys iš jų buvo išgabenti į ligoninę. Policijos duomenimis, visi vairuotojai buvo blaivūs.

Ringpolska.pl praneša, kad vienas iš nukentėjusiųjų – Lenkijos boksininkas A.Wawarzykas. Jis teigia, kad jo automobilis buvo nustumtas autobuso, kuris neva staiga ėmėsi persirikiuoti. „Todėl kaktomuša susidūriau su kitu automobiliu. Sąmonę atgavau tik tuomet, kai mano mašiną jau bandė supjaustyti dalimis, nes man prispaudė kojas. Prisimindamas, koks buvo smūgis, džiaugiuosi, kad esu gyvas“, – ringpolska.pl sakė boksininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius