-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos žiniasklaida paskelbė šalies premjero įtariamo pokalbio su prostitute įrašą

Italijos kairiosios pakraipos dienraštis „L'Espresso" pirmadienį savo tinklalapyje paskelbė garso įrašą, kuriame esą girdima, kaip šalies premjeras Silvio Berlusconi kalbasi su prostitute.
Ispanų laikraštis išspausdino skandalingas S.Berlusconi nuotraukas
Ispanų laikraštis dar visai neseniai išspausdino skandalingas S.Berlusconi nuotraukas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiame įraše girdima, kaip vyras, kuris, pasak dienraščio, yra S.Berlusconi, sako: „Aš irgi išsimaudysiu duše... Taigi palauk manęs didžiojoje lovoje, jeigu baigsi pirmiau.“

Moteris, kaip įtariama, prostitutė Patrizia D'Addario, atsako: „Kurioje didžiojoje lovoje... Putino?“, tikriausiai turėdama omenyje buvusį Rusijos prezidentą ir dabartinį premjerą Vladimirą Putiną.

„Putino“, – patvirtina vyras, o moteris atsako: „O, kaip miela..., toje su užuolaidomis.“

P.D'Addario yra sakiusi, kad 72 metų S.Berlusconi turi lovą su šydu, kurioje kadaise miegojo V.Putinas.

Ši moteris yra viena iš pagrindinių veikėjų tyrime, kuriame vienas verslininkas kaltinamas mokėdavęs prostitutėms, nakvodavusioms S.Berlusconi rezidencijoje Romoje ir jo viloje Sardinijos saloje. Šiame tyrime tiesioginiai įtarimai premjerui nebuvo pateikti.

P.D'Addario Italijos žiniasklaidai sakė, kad buvo pažadėta sumokėti po 2 tūkst. eurų (6,9 tūkst. litų) už kiekvieną iš dviejų tokių vizitų.

Ji teigė įrašiusi pokalbius su milijardieriumi premjeru ir perdavusi tuos įrašus tyrėjams.

S.Berlusconi vadovaujamos „Laisvės tautos" partijos vienas atstovas pareiškė, kad šie garso įrašai tėra „apgailėtinas mėginimas atgaivinti jau užgesusią žiniasklaidos kampaniją".

Kompanija „L'Espresso" taip pat leidžia dienraštį „La Repubblica", kuris atkakliai reikalavo, kad S.Berlusconi pasiaiškintų dėl skandalų virtinės, į kurią įsivėlė nuo balandžio pabaigos.

Dienraštis reikalavo, kad S.Berlusconi pasiaiškintų dėl savo ryšių su Noemi Letizia: premjerui apsilankius šios merginos 18-ojo gimtadienio pokylyje, jo žmona pateikė prašymą skirtis.

„La Repubblica" kasdien spausdina dešimt klausimų Italijos Vyriausybei vadovaujančiam žiniasklaidos magnatui. Klausimų sąrašas buvo papildytas pradėjus tyrimą dėl skandalo su prostitute.

Žiniasklaidos įtūžį dar labiau pakiršino paviešintos nuotraukos, kuriose S.Berlusconi viloje Sardinijoje nufotografuota kažkokia pusnuogė jauna moteris.

Ekscentriškasis premjeras pareiškė, jog visi šie kaltinimai yra melagingi ir politiškai motyvuoti. 


 

VIDEO: Una prostituta habló de las orgías de Berlusconi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius