-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelio karės už pikantiškas fotografijas sulaukė bausmės

Izraelyje kilo skandalas, kai grupė moterų karių socialiniame tinkle paviešino pikantiškas nuotraukas, kuriose merginos matomos vien su apatiniais, skelbia newsru.com.
Izraelio karės pademonstravo savo grožybes.
Izraelio karės pademonstravo savo grožybes. / Nuotr. iš Facebook

Merginos buvo apkaltintos pažeidusios karinę drausmę. Anot Izraelio naujienų agentūros „Walla“, nusifotografavusios moterys buvo naujokės, jos tarnauja Pietų Izraelyje esančioje karinėje bazėje. Viena iš penkių padarytų nuotraukų įamžinta kareivinėse, o jose karės matomos vien tik su šalmais ir menkai apsirengusios.

Incidentu susidomėjusi karinė vadovybė po tyrimo paskelbė, jog merginos pademonstravo Izraelio kariams „nederamą elgesį“ ir nusprendė pritaikyti sankcijas. Kokia bausmė joms skirta, nepatikslinama. Neįvardintos ir merginų tapatybės. Pažymima, kad karinėje bazėje vyksta paskaitos, kurios skirtos įspėti karius dėl panašių pažeidimų pasikartojimo.

Tai ne pirmas skandalas, susijęs su Izraelio karių paviešintomis nederamomis nuotraukomis. 2010 metais daug triukšmo sukėlė vaizdo įrašas, kuriame karys užrištomis akimis šoka prieš palestinietę moterį. Prieš tai Izraelio karė Eden Abardzhil viename socialinių tinklų paskelbė savo nuotraukas su sugautais palestiniečiais.

Netrukus po to Izraelio karinė vadovybė uždraudė kariams naudoti socialinius tinklus tarnybos metu. Tačiau neaišku, ar šis draudimas tebegalioja. Šių metų pradžioje vienas karys gavo papeikimą už antipalestinišką užrašą „Twitteryje“ ir už paviešintas nuotraukas, kuriose jis matomas nuogas su šautuvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius