-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV gamykloje trys žmonės nušauti, dar penki sužeisti (atnaujinta 20.19 val.)

JAV Misūrio valstijoje Sent Luiso mieste nusikaltėlis ėmė šaudyti į gamykloje dirbusius žmones. Kaip praneša „Associated Press“, buvo nušauti trys žmonės ir sužeisti dar penki darbuotojai.
Medžioklinis šautuvas
Šautuvas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Šis incidentas įvyko bendrai Švedijos ir Šveicarijos įmonei ABB Group priklausančioje gamykloje. Ji dirba elektrotechnikos, informacinių technologijų kūrimo srityje.

Daugiau detalių apie šį incidentą nėra pranešama. Vietinės žiniasklaidos priemonės skelbia, kad į įvykio vietą atvyko kelios dešimtys pareigūnų automobilių. Kai kurie darbininkai, gelbėdamiesi nuo šaulio, užsiropštė ant stogo. 

Atnaujinta 19.25 val. Pranešama, kad nusikaltėlis vieną žmogų nušovė, dar keturi žmonės buvo sužeisti, dviejų jų būklė sunki.

Pareigūnai šiuo metu ieško įtariamojo, uždarytas greitkelis.  

Kol kas nežinomi nusikaltimo motyvai, tačiau vienas gamyklos darbuotojas teigė, kad šaudęs vyriškis neseniai atleistas iš įmonės. Tiesa, kompanijos atstovai šios informacijos nepatvirtina.

Atnaujinta 20.19 val. Pranešama, kad šio kruvino incidento metu žuvo trys žmonės, dar penki buvo sužeisti. Kaip skelbia "Reuters", žudynes surengęs vyras - 51 metų buvęs gamyklos darbuotojas Timothy Hendronas. Jis buvo ginkluotas pistoletu ir automatu, šaudyti vyras iš pradžių pradėjo gamyklos automobilių stovėjimo aikštelėje, vėliau ir pačiame pastate.

Skelbiami skirtingi duomenys apie T.Hendroną. Vieni šaltiniai skelbia, kad jis žuvo, kiti - kad jam pavyko pabėgti ir policija jo ieško.

T.Hendronas įmonėje dirbo 23 metus, jis bylinėjosi dėl pensijos mokėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius