-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV lengvajam lėktuvui nukritus ant namo žuvo trys žmonės

Jungtinėse Valstijose lengvajam lėktuvui sekmadienį įsirėžus į gyvenamąjį namą žuvo visi trys juo skridę žmonės, bet gyventojai spėjo išbėgti iš užsiliepsnojusio pastato, pranešė pareigūnai.
Ugniagesiai gesina namą, užsidegusį po to, kai į jį įsirėžė lėktuvas.
Ugniagesiai gesina namą, užsidegusį po to, kai į jį įsirėžė lėktuvas. / „Scanpix“/AP nuotr.

„Keturi vienos šeimos namo gyventojai sugebėjo ištrūkti iš pastato, kol jo dar nebuvo visiškai apėmusios liepsnos“, – sakoma Masačusetso valstijos policijos pranešime.

Lėktuvas sudužo apie 18 val. vietos (pirmadienį 1 val. Lietuvos) laiku, nukritęs ant privataus gyvenamojo namo Pleinvilio miestelyje, esančio už maždaug 56 km į pietvakarius nuo Bostono.

„Trys lėktuve buvę žmonės žuvo jam sudužus“, – nurodė policija, kuri neatskleidė aukų tapatybės, kol dar neinformuoti jų artimieji.

Nacionalinė transporto saugumo valdyba (NTSB) tiria šį incidentą, per kurį sudužo lėktuvas „Beechcraft A36 Bonanza“, sakoma jos „Twitter“ pranešime.

Dienraštis „The Boston Globe“ citavo Federalinę aviacijos administraciją (FAA), kuri nurodė, kad tas lėktuvas pakilo iš Lankasterio oro uosto Pensilvanijos valstijoje ir sudužo pakeliui į Norvudo memorialinį oro uostą Masačusetse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius