Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

JAV prezidento rinkimai: Mitto Romney nepalaikęs vyras sulaukė žmonos keršto

Nepalaikyti kandidato JAV prezidento rinkimuose gali būti pavojinga gyvybei. Tai patyrė 36-erių metų vyras, kurį žmona pervažiavo automobiliu. Taip moteris vyrą pamokė už tai, kad šis nebalsavo prezidento rinkimuose.
Holly Solomon
Holly Solomon / Reuters/Scanpix nuotr.

Holly Solomon labai nusivylė, kuomet paaiškėjo, kad prezidentu perrinktas Barackas Obama. Moteris svajojo, kad  naujuoju JAV prezidentu taptų respublikonas Mittas Romney. 28-erių metų moters nusivylimą pajuto jos vyras. Sutuoktinė persekiojo vyrą automobiliu ir prispaudė jį prie bordiūro. Apie tai praneša ne viena JAV žiniasklaidos priemonė, tarp jų ir „Arizona Republic“ bei televizijos transliuotojai.

Anot policijos, moteris įpyko, kad jos vyras rinkimuose neatidavė savo balso. Esą rinkėjų aktyvumas ir taip buvo mažas, o dėl B.Obamos pergalės šeimos laukia dar daugiau problemų. 

Anot liudininkų, 36-erių metų vyras automobilių stovėjimo aikštelėje pasislėpė už žibinto, moteris apsuko kelis ratus ir ant vyro šaukė. Kai vyras bandė pereiti gatvę, ši sutuoktinį pervažiavo. Vyras stipriai nukentėjo ir buvo nugabentas į ligoninę, jo gyvybei pavojaus nėra.

Dėl sunkaus kūno sužalojimo ir smurto šeimoje moteris buvo suimta.

Anot spaudos, vyro balsas rinkimų nebūtų nulėmęs. Arizonoje M.Romney rinkimuose šventė pergalę, tačiau to jo laimėjimui JAV prezidento rinkimuose nepakako.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius