Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kinijoje sunkvežimiui susidūrus su autobusu, žuvo ne mažiau kaip 32 žmonės

Kinijos šiaurės rytuose sekmadienio naktį susidūrus priešpriešiais važiavusiems sunkvežimiui ir keleiviniam autobusui, 32 žmonės žuvo, o dar 21 žmogus buvo sužeistas, sekmadienį pranešė valstybinė naujienų agentūra „Xinhua“.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Iš nelaimės vietos išgabenami autobuso likučiai.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Iš nelaimės vietos išgabenami autobuso likučiai.

Liaoningo provincijos Fusino mieste sunkvežimis, išvažiuodamas iš degalinės, per klaidą pateko į greitkelio priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su keleiviniu autobusu.

Per avariją žuvo sunkvežimio vairuotojas ir du jame buvę keleiviai, taip pat – 29 autobuso keleiviai. Dar 21 keleivis buvo sužeistas.

Valdžia ėmėsi priemonių, kad kuo greičiau būtų suteikta pagalba nukentėjusiesiems, visi sužeistieji nuvežti į gydymo įstaigas.

Kinijos keliai yra vieni pavojingiausių pasaulyje; šios šalies vairuotojai dažnai nepaiso kelių eismo taisyklių ir transporto įstatymų. Kaip rodo policijos statistika, 2008 metais Kinijos keliuose žuvo beveik 73,5 tūkst. žmonių – tai sudaro kiek daugiau nei 200 žmonių per vieną dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius