-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos Pamario vaivadijoje nukrito sraigtasparnis, žuvo trys žmonės

Lenkijos Pamario vaivadijoje, netoli Vygonino gyvenvietės, penktadienį sudužo sraigtasparnis, praneša tvn24.pl. Atsitrenkęs į žemę sraigtasparnis užsidegė, žuvo visa įgula – trys žmonės. Gdansko miesto savivaldybė informuoja, kad viena aukų buvo verslininkas Krzysztofas Mielewczykas, partijos „Teisė ir teisingumas“ (PiS) parlamentarės Dorotos Arciszewskos vyras.
Sraigtasparnio avarijos vietoje
Sraigtasparnio avarijos vietoje / Stop kadras iš tvn24.pl vaizdo reportažo
Temos: 2 Aviacija Lenkija

Naujienų portalo duomenimis, sraigtasparnis nukrito laukuose, užsidegė atsitrenkęs į žemę. Kol kas tiksliai nenustatyta, ar tai buvo bandymas kilti, ar leistis. Visi trys įgulos nariai žuvo. 

Vietos prokuratūra teigia žinanti pavardes asmenų, kurie greičiausiai skrido sraigtasparniu. Tačiau kūnai yra tokios būklės, kad galutinai identifikuoti jų tapatybes turės ekspertai, atlikę DNR tyrimus. Tai bus daroma pirmadienį.

Tvn24.pl teigimu, du kūnai rasti sraigtasparnio viduje, trečiasis – kiek atokiau. Manoma, kad įgula skrido į Bydgoščių.

Gdansko savivaldybė informuoja, kad vienas įgulos narys buvo verslininkas K.Mielewczykas, PiS atstovaujančios parlamentarės Dorotos Arciszewskos vyras. Esą būtent jis ir yra sraigtasparnio savininkas.

Avarijos vietoje dirbę gelbėtojai tvirtina, kad sraigtasparnis visiškai suniokotas. Ugniagesiams atvykus į nelaimės vietą jie jau nebeturėjo, ko gelbėti. Esą liudininkai tvirtina, kad likus akimirkai iki katastrofos nustojo veikti sraigtasparnio variklis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius