-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andžele per šaudymo incidentą žuvo keturi žmonės

Vienam ginkluotam užpuolikui šeštadienį pradėjus šaudyti viename Artimųjų Rytų stiliaus restorane, veikiančiame Los Andželo Šiaurės Holivudo rajone, žuvo keturi žmonės, o dar vienas buvo sužeistas, pranešė policija.
Temos: 1 Nužudymas

Tas šaudymas įvyko apie 16 val. 40 min. vietos (sekmadienį 4 val. 40 min. Lietuvos) laiku, sakė Los Andželo policijos departamento atstovė Rosario Herrera.
 
Pasak policijos, dėl šio incidento įtariamas vienas vyresnis nei 30 metų baltasis vyras, tikriausiai armėnas. Užpuolikas pabėgo iš įvykio vietos ir šeštadienio vakarą dar nebuvo sulaikytas.
Policija kol kas nenustatė to išpuolio motyvų, tačiau tyrimui artimi šaltiniai sake dienraščiui „The Los Angeles Times“, kad šis incidentas gali būti susijęs su armėnų gaujomis.

Restorane buvo rasti negyvi trys žmonės, o du sužeistieji išvežti į ligoninę, iš kurių vienas vėliau mirė. Likusio gyvo asmens būklė nežinomą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius