Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maljorkoje – avarinis „Ryanair“ lėktuvo nusileidimas, trys sužaloti

Keleivis ir du skrydžio palydovai sužaloti „Ryanair“ lėktuvo nusileidimo metu. Lėktuvas buvo priverstas neplanuotai leistis Palma de Maljorkos oro uoste patekęs į stiprią turbulencinę zoną.
„Ryanair“ bazės Kauno oro uoste atidarymas
„Ryanair“ bazės Kauno oro uoste atidarymas / Aliaus Koroliovo nuotr.

Ir vėl netikėtas pigių skrydžių bendrovės nusileidimas, skelbia vokiečių portalas „Sueddeutsche.de“. Lėktuvas ketvirtadienį pateko į stiprią turbulencinę zoną. 

Skelbiama, kad lėktuvas skrydžio iš Diuseldorfo į Balearų salas Ispanijoje metu buvo itin stipriai supurtytas. Tai paskelbė Dubline įsikūrusi „Ryanair“ bendrovė ispaniškame interneto puslapyje. Pilotai paprašė avarinio nusileidimo, kad trims sužalotiems žmonėms kuo skubiau būtų suteikta medicininė pagalba. Informacijos apie traumų pobūdį nepateikiama.

Oro duobės yra normalūs ir gana dažni reiškiniai.

Liepą po keleto avarinių nusileidimų „Ryanair“  sulaukė vokiečių spaudos kritikos. Dėl audros ne kartą skrydžiai buvo nukreipti į Valensiją, nors lėktuvai turėjo pasiekti Madridą. Trys bendrovės lėktuvai paskelbė pagalbos signalą, kuomet juose pritrūko aviacinio žibalo. Tuomet Vokietijoje buvo garsiai kalbama apie šios oro linijų bendrovės problemas su saugumu. „Ryanair“ bosas Michaelis O‘Leary kritiką atmetė, sakydamas, jog tai buvo „ypatingi įvykiai“. 

Praėjusį penktadienį Ispanijos oro uosto operatorius pranešė, kad „Ryanair“ lėktuvas iš Madrido į Kanarus turėjo   dėl trikdžių grįžti atgal.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius