Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 05 10 /18:24

Mariupolyje „referendumas“ – jau pradėtas, Donecko srityje sulaikyti ginkluoti teroristai, gabenę 100 tūkst. pažymėtų biuletenių

Šeštadienį per antiteroristinę operaciją Donecko srityje sulaikyta ginkluotų teroristų grupė. Tuo metu naujienų agentūra „Unian“ skelbia, kad Mariupolyje „referendumas“ jau pradėtas.
Sulaikyti teroristai
Sulaikyti teroristai / Stop kadras

Sekmadienį – gegužės 11 d. – numatytas „referendumas dėl atsiskyrimo nuo Ukrainos vadinamojoje Donecko Liaudies Respublikoje“.

Kaip skelbia News.liga.net, minėti teroristai gabeno dėžes, kuriose buvo įvyksiančio „referendumo“ biuleteniai.

Iš viso tokių biuletenių kopijų buvo daugiau kaip 100 tūkst. Visuose juose buvo „balsuota už vadinamosios Donecko Liaudies Respublikos atsiskyrimą“.

Iš sulaikytų teroristų konfiskuoti šautuvai, pistoletai ir šaudmenys.

VIDEO: Donecko srityje sulaikyti ginkluoti teroristai.

Mariupolyje referendumas jau pradėtas

Separatistų teigimu, balsavimas referendume Mariupolyje jau prasidėjo. Naujienų agentūra „Unian“ praneša, kad tokių veiksmų vadinamosios Donecko Liaudies respublikos atstovai dėl „sparčiai blogėjančios padėties“ – dvejose „rinkimų“ apygardose nutarta „referendumą“ pradėti dar penktadienį.

Vadinamosios Donecko Liaudies Respublikos centrinės rinkimų komisijos pirmininkas Romanas Liaginas teigė, kad „referendumui“ organizuoti skirta 20 tūkst. grivinų. Likusios lėšos bus surinktos iš aktyvistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius