-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvos ligoninėje mirė žinomas Rusijos kriminalinio pasaulio veikėjas Ivankovas

Maskvoje mirė vienas žinomiausių Rusijos kriminalinio pasaulio veikėjų Viačeslavas Ivankovas, žinomas pravarde „Japončik“ (Japoniūkštis). Prieš porą mėnesių į išeinantį iš restorano V.Ivankovą buvo šauta kelis kartus. Jam buvo 69-eri.
Viačeslavas Ivankovas
Viačeslavas Ivankovas / „Scanpix“ nuotr.

Federalinės tyrimo agentūros atstovas Vladimiras Markinas sakė, kad V.Ivankovas mirė Maskvos ligoninėje ir jo mirties priežastis kol kas dar nenustatyta.

Pasak naujienų agentūros „RIA- Novosti“, V.Ivankovas mirė penktadienį taip ir nepasveikęs po liepos 28 dienos sužeidimo.

10 metų praleidęs Sovietiniame kalėjime už vadovavimą suburtai vagių gaujai, V.Ivankovas 1992 metais išvyko į Jungtines Valstijas. Ten 1995 metais jis buvo suimtas ir nuteistas už mėginimą Niujorke reketuoti Rusijos emigrantų firmą, siekdamas iš jos gauti milijonus dolerių.

Po devynerių JAV kalėjime praleistų metų V.Ivankovas 2004-aisiais buvo paleistas ir deportuotas į Rusiją, iš kurios kalėjimo buvo paleistas 2005 metais po prieštaringai vertinamo prisiekusiųjų sprendimo išteisinti jį dėl dviejų turkų nužudymo 1992 metais viename Maskvos restorane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius