Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikoje kaukes nuo gripo dėvintys vagišiai apšvarino laikrodžių parduotuvę

Trys ginkluoti plėšikai viename prekybos centre esančią laikrodžių parduotuvę apšvarino veidus prisidengę mėlynomis chirurginėmis kaukėmis, kurios pastaruoju metu tapo įprastu reginiu kiaulių gripo protrūkio apimtame Meksike, pirmadienį pranešė Meksikos žiniasklaida.
Daugelis žmonių gatvėse dėvi respiratorius.
Daugelis žmonių gatvėse dėvi respiratorius. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prekybos centro „Sanborns“ darbuotojai ir apsauginiai dienraščiui „Excelsior“ sakė, kad nusikaltėliai į parduotuvę sekmadienį įėjo nesukeldami įtarimo, nes daugelis pirkėjų taip pat dėvėjo medicinines kaukes.

Vienas plėšikas pagrasino parduotuvės darbuotojams ginklu, kitas saugojo duris, o trečiasis susirinko laikrodžius iš juvelyrinių dirbinių skyriaus.

Meksikoje šiuo metu siaučia žmonėms pavojingas naujos atmainos kiaulių gripo virusas, nuo kurio šalyje jau mirė 152 asmenys.

Šios ligos atvejų taip pat užfiksuota JAV, Kanadoje ir Europoje, todėl daugelyje šalių imtasi nepaprastųjų prevencinių priemonių, baiminantis, kad gali prasidėti gripo pandemija.

Meksikos sostinės bankai buvo priversti laikinai nesilaikyti taisyklės, draudžiančios įleisti veidus prisidengusius klientus, kai Vyriausybė praeitą savaitgalį ėmėsi nepaprastųjų priemonių ir patarė šio didmiesčio gyventojams dėvėti kaukes visose viešose vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius