-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas skandalas JAV avialinijose: palydovas kaltinamas sudavęs moteriai

Dar nenurimus pasipiktinimui dėl JAV oro linijų „United“ atstovų elgesio, kai iš perpildyto lėktuvo vienas keleivis buvo ištemptas jėga, pasirodė dar vieno agresyvaus incidento įrašas. Liudininkai „American Airlines“ palydovą kaltina sudavus moteriai vežimėliu, o tuomet įsivėlus į konfliktą su kitu keleiviu.
Incidentas „American Airlines“ lėktuve
Incidentas „American Airlines“ lėktuve

Liudininkų teigimu, nemalonumai iš San Fransisko į Dalasą skridusiame orlaivyje prasidėjo po to, kai palydovas vaiko vežimėliu sudavė vienai keleivei. Filmuotą medžiagą paskelbusi Surain Adyanthaya teigia, kad keleiviams belipant į orlaivį „American Airlines“ darbuotojas griebė moters su mažu vaiku vežimėlį. Vaizdo įraše girdėti žodžiai „Jis sudavė jai į veidą su vežimėliu“, rašo „ABC News“.

„O Dieve! AA skrydžio palydovas mano skrydyje grubiai paėmė vežimėlį iš moters su vaiku, sudavė jai ir vos nepataikė į kūdikį, – filmuotos medžiagos autorė parašė socialiniame tinkle. – Tuomet jis kvietė muštis kitą keleivį, kuris užstojo moterį.“

Vaizdo įraše matyti, kad verkianti moteris prašo atiduoti jai vežimėlį. JAV žiniasklaida rašo, kad ji yra argentinienė ir galėjo nesuprasti, kodėl jis iš jos buvo paimtas. Į saloną įėjus palydovui, kuris iš moters paėmė vežimėlį, vienas iš keleivių jam šūkteli: „Ei, drauguži, padaryk man taip ir aš tave išjungsiu“.

„American Airlines“ darbuotojas į tokius žodžius sureagavo emocingai: „Smok man. Nagi, smok. (...) Tu nežinai, kas čia vyksta“.

Lėktuvo lakūnas ir kita palydovė savo kolega prilaikė, atskyrė abu vyrus. „Man nesvarbu, kas vyksta. Tu vos nesužeidei vaiko!“, – nueidamas sako keleivis.

Įrašo autorės teigimu, moteris su vaiku buvo išvesta iš lėktuvo.

„American Airlines“ išplatintame pranešime teigia, kad pradėtas incidento tyrimas. Moteriai yra skirti nauji bilietai pirmąja klase, „ja ir jos šeima ypatingai rūpinamasi“. Darbuotojas yra nušalintas nuo pareigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius