-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pabėgęs Viktoras Janukovyčius nuo sulaikymo atsigynė šūviais?

Sekmadienį Kryme bandant sulaikyti pabėgusį Ukrainos prezidentą Viktorą Janukovyčių aidėjo šūviai. Yra sužeistų, o gal net ir žuvusių, praneša Ukrainos portalo lb.ua šaltiniai. Tiesa, kol kas nėra šios informacijos patvirtinimo, taip pat neaišku, kur yra V.Janukovyčius.
Išniekintos V.Janukovyčiaus nuotraukos
Išniekintos Viktoro Janukovyčiaus nuotraukos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lb.ua šaltiniai teigia, kad bandydami išgelbėti V.Janukovyčių nuo sulaikymo, kuriam išduotas orderis, žmonės iš jo kortežo pradėjo šaudyti. Teigiama, jog buvo sužeista keletas žmonių, gali būti ir žuvusiųjų. Kas tie žmonės, kurie bandė sulaikyti nušalintą prezidentą, nepranešama.

Laikinai einantis vidaus reikalų ministro pareigas Arsenas Avakovas nepatvirtino šios informacijos. Tačiau, jo teigimu, yra trys pagrindinės versijos, kur šiuo metu gali būti V.Janukovyčius ir jo artimiausiu žmogumi laikomas Andrejus Kliujevas: žemyninėje šalies dalyje, į kurią jie automobiliais persikėlė iš pusiasalio; vienoje iš daugybės privačių Krymo sanatorijų; jiems pavyko palikti Ukrainos teritoriją vandeniu, nors pasienio tarnyba tikina, kad to negalėjo būti.

Lb.ua duomenimis, Kijevą V.Janukovyčius paliko drauge su savo administracijos vadovu A.Kliujevu, taip pat meiluže Liubove Poležaj, jos dukra ir seserimi (asmenine V.Janukovyčiaus virėja). Lb.ua duomenimis, moterys jau yra ne Ukrainoje, o Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius