-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmakursių savaitės vakarėlis: studentui nukąsta pusė ausies

Notingemo Trent universiteto studentas per pirmakursių savaitės vakarėlį buvo visiškai subjaurotas – jam nukąsta pusė ausies.
Alus
Alus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ausis Studentai

Kaip skelbia portalas mirror.co.uk, 19-metis Nathanas Dresseris lemtingą vakarą buvo universiteto studentų sąjungos baro šokių aikštelėje. Būtent tada jis ir buvo užpultas.

Kilo muštynės, kai vienas padauža pribėgo prie jo ir tiesiog nukando dalį jo ausies. Nathanas buvo nuvežtas į ligoninę, kurioje jam išvalyta žaizda ir susiūta dalis ausies.

Portalas rašo, kad šis įvykis nutiko prieš metus. Būtent tiek laiko vaikinui reikėjo laukti plastinės ausies operacijos. Vaikinas sulaukė džiugios žinios, kad jo operacija numatyta spalio 8 d. vienoje Londono ligoninių.

Vis dėlto kol kas teisingumas neįvykdytas – mat Notingemo policija pranešė neturinti jokių žinių apie įtariamuosius. Vaikinui teko atidėti studijas į šalį, nes po atakos vartojo daugybę vaistų, tarp jų – antibiotikų ir nuskausminamųjų.

„Tas vyrukas mane griebė už gerklės, mes susimušėm“, – pasakojo verslo vadybos studentas. Anot jo, tuo metu, kai viskas įvyko jis tiesiog stovėjo šokių aikštelėje ir su kažkuo kalbėjosi. „Po penkių minučių jis pro mane prabėgdamas nukando man dalį ausies“, – pasakojo studentas.

Kadangi Nathanas negalėjo dalyvauti paskaitose, jis nusprendė padaryti metų pertrauką, išsioperuoti, o tuomet grįžti į mokslus.

„Jungtinėje Karalystėje tėra keletas specialistų, kurie gali atlikti tokią operaciją. Negalėjau operuotis iki šiol“, – sakė jis.

Nathanas šią savaitę sugrįžo į Notingemą ir tikisi vėl pradėti studijas. Jo teigimu, po operacijos jis turėtų atgauti jėgas per dvi savaites.

„Sunku būdavo matyti, kad mano draugai puikiai leidžia laiką universitete, o aš sėdžiu namuose. Dabar aš pradedu iš naujo, tačiau negaliu pradėti tinkamai, nes netrukus turėsiu operaciją“, – kalbėjo jis. Ausies operacija laikoma viena sudėtingiausių plastikos chirurgijos procedūrų. ​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius