-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žeme užkastai moteriai išsigelbėti padėjo sužadėtuvių žiedas

27-erių Michelina Lewandowska su Didžiosios Britanijos teismu šią savaitę pasidalino prieš septynis mėnesius išgyventu košmaru. Jauną moterį jos buvęs sužadėtinis įdėjo į didžiulę kartoninę dėžę ir gyvą užkasė po žeme. Čia moteris praleido apie valandą, kol galiausiai jai pavyko išsivaduoti. M.Lewandowska teigia buvusi tikra, kad mirs, rašo guardian.co.uk.
„Harry Winston“ žiedas
Žiedas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šių metų gegužę buvęs M.Lewandowskos sužadėtinis, 25-erių Marcinas Kasprzakas, užpuolė ją elektros šoku ir vėliau, į pagalbą pasitelkęs savo draugą, įdėjo merginą į dėžę, jos burną, rankas ir pėdas surišo lipnia juosta. Tuomet dėžę su moterimi vyras užkasė negiliame kape ir ant jo uždėjo šaką.

M.Lewandowska teismui pasakojo savo sužadėtuvių žiedu prapjovusi lipniąją juostą, kuria buvo surišta, ir tuomet suplėšiusi dėžę ir išlindusi iš po žemių sluoksnio. Išsikasusi iš duobės moteris susistabdė pro šalį važiavusį automobilį.

M.Lewandowska teismui pasakojo savo sužadėtuvių žiedu prapjovusi lipniąją juostą, kuria buvo surišta, ir tuomet suplėšiusi dėžę ir išlindusi iš po 10 centimetrų gylio duobės.

Duodama parodymus moteris sakė: „Esu tikra, kad jis ketino mane nužudyti.“ Įtariamojo advokatas Julianas Goose'as teigė, kad jo klientas tiesiog norėjo išgąsdinti savo buvusią sužadėtinę ir priminė, kad dėžėje, į kurią moteris buvo įdėta, buvo dvi skylės, per kurias ji galėjo kvėpuoti.

Tačiau M.Lewandowska atsakė: „Dabar galiu pasakyti, kad jos ten nebuvo paliktos specialiai tam, kad aš išgyvenčiau.“

M.Kasprzakas prieš teismą stojo kartu su kitu vyru, 18-mečiu Patryku Borysu, kuriam taip pat pateikti kaltinimai bandymu nužudyti.

Pasak prokurorų, M.Kasprzakas užpuolė M.Lewandowską, nes nutrūko poros santykiai ir jis norėjo, kad jų trimečio sūnaus Jakubo globa atitektų jam.

Prokuroras sakė: „Ši byla – tai istorija, kaip jaunas vyras, kuriam įgriso jo vaiko motina, nusprendė ja atsikratyti.“

M.Kasprzakas ir P.Borysas, Didžiojoje Britanijoje gyvenantys Lenkijos piliečiai, neigia planavę nužudyti moterį.

Teismas tęsiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius